Maisto kategorijos

Pyragaitis Medutis
Perdarytas Medaus ir karijų riešutų meilė. Sudėtis: Šokolado veliūras, šokolado dekoras, karijų riešutų putėsiai, traškus karijų riešutų pagrindas, tradicinis grikių medaus biskvitas, grietinės ir jogurto kremas

Pyragaitis Margutis (įvairių spalvų)
Perdaryta iš Mandarinų ir šokolado meilė. Sudėtis: Šokoladinis dekoras, gurmaniška pūstų ryžių glazūra, mandarinų kremas, cinamono crumbles, šokolado putėsiai su migdolais, keptas mandarinų kremas

Pyragaitis Zuikutis
Perdaryta iš Mangų ir sūrio kremo meilė. Sudėtis: Mangas, veidrodinė glazūra, permezano sūrio biskvitas, jogurtinis biskvitas – kempinė, Philadelphia sūrio putėsiai, mangų, pasiflorų ir vanilės compote

Pyragaitis Šokolado ir vanilės meilė
Sudėtis: bemiltis šokoladinis biskvitas, vanilinis angliškas kremas, juodojo šokolado putėsiai, karijų riešutų praline

Karijų riešutų keksiukas
Sudėtis: karijų riešutų keksas, juodojo šokolado kremas, sūri karamelė

Tortas Pistacijų ir aviečių
Sudėtis: pistacijų biskvitas, traškus aviečių įdaras, pistacijų putėsiai, aviečių kremas, aviečių marmeladas

Tortas Mangų ir sūrio kremo
Sudėtis: parmezano sūrio biskvitas, jogurtinis biskvitas, „Philadelphia” sūrio putėsiai, mangų, pasiflorų ir vanilės compote

Tortas Šokolado ir vanilės
Sudėtis: bemiltis šokoladinis biskvitas, vanilinis angliškas kremas, juodojo šokolado putėsiai, karijų riešutų praline

Keksas su džiovintais vaisiais
Su rome mirkytomis razinomis, džiovintomis spanguolėmis, džiovintais abrikosų ir citrinų cukatų kubeliais, pasiflorų tyre

Panettone su džiovintais vaisiais
Mielinis pyragas su rome mirkytomis razinomis, džiovintomis spanguolėmis, džiovintais abrikosų ir citrinų cukatų kubeliais

Panettone su šokoladu
Mielinis pyragas su šokolado lašeliais

Camembert sūris su figų padažu
Balzaminio acto kremas, kepti lazdynų riešutai pagardinti rozmarinu. Patiekiama su Grissini lazdelėmis. Sūrio kepimo instrukcija: 1. Sūrio kepimo instrukcija orkaitėje: sūrį ir figas kartu su kepimo popieriumi kepkite +180°C įkaitintoje orkaitėje apie 10 min. Iškepusį sūrį pagardinkite pridėtais garnyrais. 2. Sūrio kepimo instrukcija keptuvėje: sūrį ir figas kartu su kepimo popieriumi kepkite sausoje vidutiniškai įkaitintoje keptuvėje. Kepkite iš abiejų pusių po 2-4 min. Sumažinkite kaitrą ir uždenkite dangčiu, taip geriau pašils sūrio vidus. Iškepusį sūrį pagardinkite pridėtais garnyrais.

Trijų rūšių užtepėlės su skrudinta duonele (vegetarian)
Pesto padažas, juodų alyvuogių, saulėje džiovintų pomidorų ir fetos užtepėlė, naminis avinžirnių humusas

Jautienos tartaras su trumais
Ožkų sūrio kremas, marinuotos mažosios paprikos, šviežių agurkų ritinėliai, putpelių kiaušinis

Lašišos tataki
Apketa lašišų filė su česnakais, apelsinų ir garstyčių padažu. Patiekaima su baltųjų ridikų, morkų ir agurkų juostelėmis, marinuotais raudonaisiais svogūnais, keptais ryžių makaronais ir kepintomis sezamų sėklomis

Vištienos krūtinėlės kepsnys su aitriu mangų padažu
Žiedinių kopūstų piurė, apkepti vyšniniai pomidorai, degintu sviestu pagardinti cukinų griežinėliai, aitrus mangų bei Ponzu padažai

Lašišos kepsnys
Masago wasabi ikrai, žalieji žirneliai ciberžolės ir grietinėlės padaže, lengvai apkepti smidrai, šilkinė trumų skonio bulvių piurė

Midijos su špinatais ir kokosais
Midijos geldelėse, midijų mėsa, šalotiniai svogūnai, mangai ir Tom Yum kokosų pieno ir špinatų padažas. Patiekiama su keptomis baby bulvytėmis, pagardintomis česnakais ir rozmarinais

Pikantiškos midijos pamidorų padaže
Midijos geldelėse, midijų mėsa, šalotiniai svogūnai, tabasko padažas, citrinos. Patiekiama su keptomis baby bulvytėmis, pagardintomis česnakais ir rozmarinais

Juodieji makaronai su jūros gėrybėmis
Juodieji (su sepijų rašalu) makaronai su keptais kalmarais, omarų uodegėlėmis, midijų geldelėmis ir čili pipirais. Pagardinti česnakais, svogūnais, degintu sviestu, baltu vynu ir grietinėle

Jūros gėrybių vakarienė dviems
Trijų rūšių užtepėlės su skrudinta duonele, midijos su špinatais ir kokosais, pikantiškos midijos pomidorų padaže ir du pasirinkti pyragaičiai.

Prancūziška vakarienė dviems
Keptas „Camembert“ sūris su figų padažu, dvi porcijos juodųju makaronų su jūros gėrybėmis ir du pasirinkti pyragaičiai.

Romantiškas užkandžių rinkinys
Jautienos tartaras su trumais, lašišos tataki, keptas „Camembert“ sūris su figų padažu ir du pasirinkti pyragaičiai.

Pasimatymas dviems
Dvi porcijos lašišos tataki, vištienos kepsnys, lašišos kepsnys ir du pasirinkti pyragaičiai.

Džiaugsmo skoniai dviems
Trijų rūšių užtepėlės su skrudinta duonele, vištienos kurtinėlė su aitriu mangų padažu, lašišos kepsnys ir du pasirinkti pyragaičiai.
Specialūs Sugamour pasiūlymai šeimynėlėms. Pasirinkite labiausiai patinkantį!

Atvirukas by Sugamour
Sugamour atvirukas sukurtas specialiai Jums! Užsakydami komentare parašykite kokį palinkėjimą norite įrašyti į atviruką ir mūsų komanda tai padarys.

Švieži prancūziški rageliai dviem
Food box sudaro: du klasikiniai prancūziški rageliai su sviesteliu ir džemu bei dvi Sugamour naminės arbatos ant pagaliuko

Švieži prancūziški rageliai keturiems
Food box sudaro: keturi klasikiniai prancūziški rageliai su sviesteliu ir džemu bei keturios Sugamour naminės arbatos ant pagaliuko

Migdoliniai rageliai dviem
Food box sudaro: du prancūziški rageliai su migdolais ir dvi Sugamour naminės arbatos ant pagaliuko

Avietiniai rageliai dviem
Food box sudaro: du prancūziški rageliai su avietėmis ir dvi Sugamour naminės arbatos ant pagaliuko

Migdoliniai ir avietiniai rageliai keturiems
Food box sudaro: du migdoliniai prancūziški rageliai, du prancūziški rageliai su avietėmis bei keturios Sugamour naminės arbatos ant pagaliuko

Šeimynėlės pusryčiai keturiems
Food box sudaro: dvi porcijos orkaitėje keptų varkėčių su aviečių uogiene ir grietine, dvi porcijos Pasifiko benedikto kiaušinių su lengvai sūdyta lašiša bei keturios Sugamour naminės arbatos ant pagaliuko. Benedikto kiaušiniai gaminami iš 2 kiaušinių.

Sotieji šeimynėlės pusryčiai keturiems
Food box sudaro: dvi porcijos orkaitėje keptų varkėčių su aviečių uogiene ir grietine, dvi porcijos Pasifiko benedikto kiaušinių su lengvai sūdyta lašiša bei keturios Sugamour naminės arbatos ant pagaliuko. Benedikto kiaušiniai gaminami iš 3 kiaušinių.

Prancūziški pusryčiai dviem
Food box sudaro: prancūziškas ragelis su lengvai sūdyta lašiša, ragelis su crème brûlée ir dvi Sugamour naminės arbatos ant pagaliuko

Paryžietiški pusryčiai dviem
Food box sudaro: prancūziškas ragelis su Serrano kumpiu, ragelis su crème brûlée ir dvi Sugamour naminės arbatos ant pagaliuko

Atvirukas by Sugamour
Sugamour atvirukas sukurtas specialiai Jums! Užsakydami komentare parašykite kokį palinkėjimą norite įrašyti į atviruką ir mūsų komanda tai padarys.

Sugamour popietė
Rinkinį dviems sudaro: tartaletės su įvairiais įdarais, mini sausainiai ir mini keksiukai. Sugamour popietė supakuota auksinėje prabangioje pakuotėje.

Sugamour popietė ir nealkoholinis raudonas vynas
Rinkinį dviems sudaro: tartaletės su įvairiais įdarais, mini sausainiai ir mini keksiukai. Sugamour popietė supakuota auksinėje prabangioje pakuotėje. Nealkoholinio Ispaniškas vynas 0,7 l: Torres Natureo Syrah | sausas, raudonas

Sugamour popietė ir nealkoholinis vynas
Rinkinį dviems sudaro: tartaletės su įvairiais įdarais, mini sausainiai ir mini keksiukai. Sugamour popietė supakuota auksinėje prabangioje pakuotėje. Pasirinkite nealkoholinio Ispaniško vyno rūšį 0,7 l: Torres Natureo Muscat | p. saldus, baltas arba Torres Natureo Syrah | sausas, raudonas
Gaminu pats - tai mūsų naujiena, leidžianti populiariausius Sugamour patiekalus pasigaminti namuose! Ingredientai ir instrukcija mūsų, o gamyba - Jūsų!

Gaminu pats - Midijos kreminiame balto vyno padaže
Instrukcija: 1. Midijas su padažu iš vakuuminio maišelio supilkite į puodą ir kaitinkite (pamaišydami) ant nedidelės kaitros kol padažas pradės burbuliuoti. 2. Midijoms sušilus, peržiūrėkite ar visos midijos atsidariusios. Užsivėrusias midijas išmeskite, jų valgyti negalima. 3. Paruoštas midijas dėkite į lėkštę ir pagardinkite kapotomis petražolėmis ir citrina. Papuoškite sultenės salotų lapeliais. 4. Brioche duonelę paskrudinkite keptuvėje (galite su šiek tiek sviesto) arba kepkite +180°C įkaitintoje orkaitėje, kol brioche duonelė apskrus. 5. Skanaus! Pašildžius pakartotinai nešildyti ir suvartoti iš karto.

Gaminu pats - Pikantiškos midijos pamidorų padaže
Instrukcija: Pikantiškos midijos pomidorų padaže: 1. Midijas su padažu iš vakuuminio maišelio supilkite į puodą ir kaitinkite (pamaišydami) ant nedidelės kaitros kol padažas pradės burbuliuoti. 2. Midijoms sušilus, peržiūrėkite ar visos midijos atsidariusios. Užsivėrusias midijas išmeskite, jų valgyti negalima. 3. Paruoštas midijas dėkite į lėkštę ir pagardinkite kapotomis petražolėmis ir citrina. 4. Mini bulvytes kepkite įkaitintoje keptuvėje ant sviesto ar mėgstamo aliejaus iki kol bulvytės sušils ir apskrus. 5. Skanaus! Pašildžius pakartotinai nešildyti ir suvartoti iš karto.

Kiaušinienė klasikinė
Pateikiama su šviežių salotų lapeliais.

Kiaušinienė su lengvai sūdyta lašiša
Pateikiama su šviežių salotų lapeliais.

Vokiška kiaušinienė
Su kepta šonine, svogūnais ir bulvėmis

Omletas klasikinis
Pateikiama su šviežių salotų lapeliais.

Omletas su čoriso dešra ir ožkos sūriu
Pateikiama su šviežių salotų lapeliais.

Baltyminis omletas su ožkos sūriu
Purus, tik iš kiaušinių baltymų paruoštas omletas su petražolėmis, kedrinėmis pinijomis ir burokėlių tyre

Angliški pusryčiai
Trys kepti kiaušiniai, plonos jautienos dešrelės, pupelės pomidorų padaže, kepta kraujinė dešra, kepti vyšniniai pomidorai, kepti „Porrtobello“ grybai, „Sugamour” su meile iškepta prancūziška sviestinė duonelė „Brioche“

„Chorizo Hash“ kiaušinienė
Kepti bulvių kubeliai su čoriso dešra ir svogūnais, kepti kiaušiniai, šviežias jelapenas, marinuoti svogūnai, naminis olandiškas padažas

Kepti kiaušiniai su „Portobello“ grybais
Vytintas kumpis, svieste apkepti „Portobello“ grybų griežinėliai ir vyšniniai pomidorai, marinuoti svogūnai

Bolivinių balandų košė

Grikių košė su daržovėmis ir garintu sviestu
Grikių košė su keptomis šakninėmis daržovėmis, pagardinta degintu sviestu

Penkų grūdų dribsnių košė
Be druskos piene virti dribsniai

Avižinių dribsnių košė

Kepti varškėčiai
Patiekiama su aviečių tyre, grietine ir šviežiomis uogomis

Vaisių BOWL
Nesaldinta vaisių ir uogų piurė, pagardinta šviežiomis uogomis ir „chia“ sėklomis

Ispaninių šalavijų sėklų „Chia“ ir migdolų pieno pudingas

Graikiškas jogurtas su granola
Figų džemas, šviežios uogos ir naminė granola

Kišas su brokoliais
Su žaliaisiais žirneliais, pelėsiniu sūriu, šviežių salotų lapeliais

Kišas su čoriso dešra
Su keptomis, rūkytomis ir aitriosiomis paprikomis ,šviežių salotų lapeliais

Kišas su „Lorraine”
Su gruzdinta šonine, porais ir „Ementalio” sūriu ,šviežių salotų lapeliais

Kišas su lašiša ir kaparėliais
Su mėlynuoju pelėsiniu sūriu, kaparėliais ir saulėje džiovinti pomidorais,su šviežių salotų lapeliais

Rosti blynialiai su lašiša

Amerikietiški blyneliai

„Buddha bowl“
Tofu kiaušinienė (plėšytas kietasis sojų pupelių sūris), avokadai, agurkai, vyšniniai pomidorai, kepti „Portobello“ grybai, bolivinės balandos, rukolos salotos

Belgiški Vafliai su ledais ir riešutais

Belgiški Vafliai su natūraliu jogurtu ir vaisiais

Prancūziški skrebučiai„Crocque Madame“
Tradicinis prancūziškas karštas suvožtinis traškia plutele su virtu kumpiu, minkštu sūriu, sviestu ir keptu kiaušiniu

Prancūziški skrebučiai „Croque Monsieur“
Tradicinis prancūziškas karštas suvožtinis traškia plutele su virtu kumpiu, sūriu ir sviestu

Šakšuka by Sugamour

Bandelė be gliuteno

Benediktas klasikinis
žemoje temperatūroje virti kiaušiniai, virtas kumpis, naminis olandiškas padažas

Benediktas su plėšyta vištiena
Du arba trys žemoje temperatūroje virti kiaušiniai, plėšyta vištiena su saldžiarūgščiu padažu, grilinti ananasai, kepta šoninė, naminis olandiškas padažas

Benediktas Sveikuoliškas
du žemoje temperatūroje virti kiaušiniai, juoda duonelė su sėklomis, ožkų sūrio kremas, ridikėlių, pievagrybių ir kietojo sūrio salotos pagardintos žolelių padažu, avokadai, naminis olandiškas padažas

Benediktas Ispaniškas
žemoje temperatūroje virti kiaušiniai, lengvai apkepti smidrai, Serrano kumpis, naminis olandiškas padažas

Naujasis „Pasifiko" benediktas
Du arba trys žemoje temperatūroje virti kiaušiniai, lengvai sūdyta lašiša, naminis „Remoulade“ padažas, naminis olandiškas padažas

Avokado benediktas
žemoje temperaturoje virti kiaušiniai patiekiami ant avokado, lengvai sūdyta lašiša marinuota vyšnių ir burokėlių sultyse, rukola, kedrinės pinijos, naminis olandiškas padažas

Ragelis Klasikinis (vegetarian)

Ragelis avietinis ragelis (vegetarian)

Ragelis migdolinis ragelis (vegetarian)

Šokoladinis ragelis (vegetarian)

Rageli įdarytas Bonjour varškės ir aviečių kremu

Ragelis įdarytas šviežiomis uogomis ir puriu Crème brûlée padažu (vegetarian)
Pagardinta baltojo šokolado padažu

Ragelis Įdarytas „Serrano“ kumpiu
Naminiu sviestiniu pesto kremu, šviežiais pomidorais, šviežių salotų lapeliais

Įdarytas lengvai sūdyta lašiša
Su ožkų sūrio kremu, avokadais, kaparėliais ir špinatų lapeliais

Nicos salotos su Benedikto kiaušiniu
Žaliosios salotos, vyšniniai pomidorai, apkeptas tunas, baby bulvytės, šparaginės pupelės, „Kalamata” alyvuogės, citrininis padažas ir žemoje temperatūroje virtas kiaušinis

Avokadų salotos (vegetarian)
Pesto padažu pagardinti vyšniniai pomidorai, balzaminio acto kremas

Šiltos salotos su kalmaru
Kepti vyšniniai pomidorai, brokoliai, cukinijos, greipfrutų skiltelės, kepinti anakardžių riešutai, aitrus sezamų sėklų padažas

Lašišos ir greipfrutų salotos
Braškės, kepta lašiša su „Pozu“ padažu, „Wakame” dumbliai, sezamų sėklos, marinuoti svogūnai, majonezo padažas su „Wakame“ dumbliais

Sveikuoliškos salotos by „Sugamour“ (vegetarian)
Smidrai, kiviai, gervuogės, granatų sėklos, varškė, saulėgrąžų daigai, žaliosios salotos, naminis aviečių padažas

„Cezario“ salotos

Ėriuko „Rump" didkepsnis
Su raudonojo vyno ir rozmarinų padažu, morkų pagardintų kariu piurė bei apkeptomis daržovėmis

Aštuonkojis su pesto padažu
Kepti bulvių, čoriso dešros, svogūnų ir marinuotų paprikų kubeliai, naminis olandiškas padažas ir pomidorų pudra

Antrekotas
Apkepti porų ir „Potobello“ grybų griežinėliai, apkepti bulvių ir grybų virtiniai, pomidorų sulčių perlai, trumų padažas

Antienos „Konfit"
Kepti moliūgų kubeliai, smulkių perlinių kruopų ir špinatų košė, naminiu slyvų padažas, „Serrano“ kumpio traškutis

Mažasis viščiukas
Moliūgų ir batatų piurė, apkeptos perlinės kruopos su daržovėmis, švieži špinatų lapeliai, vyšniniai pomidorai ir marinuoti svogūnai

Otas
Polenta su špinatais, sūrio ir grietinėlės padažas

Grilintas kalmaras su brokoliais
Keptas marinuotas kalmaras, keptos baby bulvytės, saulėje džiovinti pomidorai, apkepti brokoliai, gardus „Cafe de Paris“ padažas.

Jaučio žandai
Kantriai žemoje temperatūroje troškinti delikatesiniai jaučio žandai, bulvių košė, apkepti šakninių daržovių rutuliukai, raudono vyno padažas

Juodieji koldūnai by Sugamour
Lašiša, sūrio kremas, sepijų rašalas. Patiekiama su grietinės ir krapų padažu bei raudonaisiais ikrais

Midijos kreminiame balto vyno padaže
Midijos geldelėse, midijų mėsa, šalotiniai svogūnai, grietinėlės ir vyno padažas, citrinos. Patiekiama su sviestine duonele „Brioche"

Pikantiškos midijos pamidorų padaže
Midijos geldelėse, midijų mėsa, šalotiniai svogūnai, tabasko padažas, citrinos. Patiekiama su keptomis baby bulvytėmis, pagardintomis česnakais ir rozmarinais

Ožkos sūriu įdarytas „Portobello“ grybas (vegetarian)
Bolivinės banados, pomidorų ir jalapenų salsa

Naminė duona su saulėgražomis

Trijų rūšių užtepėlės su skrudinta duonele (vegetarian)
Pesto padažas, juodų alyvuogių, saulėje džiovintų pomidorų ir fetos užtepėlė, naminis avinžirnių humusas. Patiekiama su skrudinta duonele

Marinuotos alyvuogės (vegan)
Įvairių alyviuogių mišinys

Tuno tartaras
Patiekiama su graikinių riešutų aliejumi, ožkų sūrio kremu, kietojo sūrio traškučiu, avokadų ir agurkų „Salsa“, marinuotais imbierais.

Šukutės
Jūrinės šukutės, apkepti porai, lapinio kopūsto traškučiai, pomidorų sulčių perlai, pomidorų pudra, naminis „Romesco“ padažas, žolelių aliejus

Užkandis su aštunkoju
Žaliosios salotos pagardintos „Yuzu - Ponzu“ padažu, kepti pievagrybiai su vyšniniais pomidorai ir čoriso dešra, keptos mažosios bulvytės, marinuoti raudonieji svogūnai, naminis olandiškas padažas ir pomidorų pudra

Krevečių užkandis
Keptos tigrinės krevetės, pasiflorų padažas, žaliųjų žirnelių ir mėtų piurė, krevečių traškučiai.

Prancūziška svogūnų sriuba (vegetarian)
Patiekiama su prancūzišku batonu ir čedariu.

Kreminė krevečių ir omarų sriuba
Patiekiama su sviestine „Brioche“ duonele

Kreminė batatų ir moliūgų sriuba
Patiekiama su žolelėmis ir česnakais pagardinta sviestine „Brioche“ duonele

Atvirukas by Sugamour
Sugamour atvirukas sukurtas specialiai Jums! Užsakydami komentare parašykite kokį palinkėjimą norite įrašyti į atviruką ir mūsų komanda tai padarys.

Medaus ir karijų riešutų meilė
Šokolado veliūras, šokolado dekoras, karijų riešutų putėsiai, traškus karijų riešutų pagrindas, tradicinis grikių medaus biskvitas, grietinės ir jogurto kremas

Mangų ir sūrio kremo meilė
Mangas, veidrodinė glazūra, permezano sūrio biskvitas, jogurtinis biskvitas – kempinė, Philadelphia sūrio putėsiai, mangų, pasiflorų ir vanilės compote.

Juodųjų serbentų - tonka pupelių meilė
Šokolado dekoras, veidrodinė glazūra, juodųjų serbentų biskvitas, traškūs lazdynų riešutų sluoksnis, tonkos pupelių kremas, intensyvūs juodųjų serbentų putėsiai.

Mandarinų ir šokolado meilė
Veidrodinė glazūra, cinamono crumbles, mandarinų kremas, šokolado putėsiai su migdolais

Pasiflorų ir šokolado meilė
Lazdynų riešutų morengas, šokoladinis dekoras, veidrodinė glazūra, bemiltis šokoladinis biskvitas, traškus apelsinų sluoksnis, juodojo šokolado putėsiai, pasiflorų kremas.

Karamelės, karijų ir spragėsių meilė
Kukurūzų spragėsiai, ryžių spragėsiai, Dulcey šokolado veidrodinė glazūra, lengvi Dulcey šokolado putėsiai, skystas karijų praline įdaras, traškus pagrindas su karijų riešutais.

Mėlynių ir yuzu meilė
Mėlynių ir yuzu kremas, traškus karijų riešutų pagrindas, šilauogės, lengvi Philadelphia sūrio putėsiai ir šokoladinis dekoras

Karamelės ir karijų riešutų tartaletė

Pistacijų ir aviečių meilė
Pistacijų biskvitas – kempinė, liofilizuotos avietės, veidrodinė glazūra, pistacijų biskvitas, traškus aviečių įdaras, aviečių marmeladas, aviečių kremas, pistacijų putėsiai.

Sugamour meilė
Parmezano sūrio biskvitas, mangų, pasiflorų ir vanilės compote, „Phildelphia“ sūrio putėsiai

Brškių ir mėtų meilė
Braškių biskvitas, traškus baltojo šokolado ir liofilizuotų braškių sluoksnis, braškių compote, žaliųjų citrinų ir mėtų marmeladas, skintų mėtų putėsiai

Yuzu ir žemuogių meilė
Šokolado veliūras, veidrodinė glazūra, traškus migdolų pagrindas, drėgnas migdolinis biskvitas, žemuogių mameladas, yuzu ir baltojo šokolado putėsiai.

Veganiškas Kubas
Juodojo šokolado glazūra, valgomas sidabro lapelis, šokoladinis traškus pagrindas su lazdynų riešutais, skystas lazdynų riešutų praline įdaras, Guanja juodojo šokolado putėsiai.

Šokolado ir vanilės meilė
Baltojo šokolado dekoras, juodojo šokolado veidrodinė glazūra, spragsintis cukrus šokolade, bemiltis šokoladinis biskvitas, traškus karijų praline sluoksnis, juodojo šokolado putėsiai, vanilinis angliškas kremas.

Atvirukas by Sugamour
Sugamour atvirukas sukurtas specialiai Jums! Užsakydami komentare parašykite kokį palinkėjimą norite įrašyti į atviruką ir mūsų komanda tai padarys.

Juodųjų serbentų macaron sausainis

Braškinis macaron sausainis

Lazdynų riešutų macaron sausainis

Sūrios karamelės macaron sausainis

Pasiflorų macaron sausainis

Pistacijų macaron sausainis

Manjari šokoladinis macaron sausainis

Aviečių macaron sausainis

4 vnt. tuščia macarons dėžutė
Dėžutė skirta supakuoti Jūsų pasirinktus macarons sausainius

8 vnt. tuščia macarons dėžutė
Dėžutė skirta supakuoti Jūsų pasirinktus macarons sausainius

16 vnt. tuščia macarons dėžutė
Dėžutė skirta supakuoti Jūsų pasirinktus macarons sausainius

32 vnt. tuščia macarons dėžutė
Dėžutė skirta supakuoti Jūsų pasirinktus macarons sausainius

Atvirukas by Sugamour
Sugamour atvirukas sukurtas specialiai Jums! Užsakydami komentare parašykite kokį palinkėjimą norite įrašyti į atviruką ir mūsų komanda tai padarys.

Braškių ir mėtų tortas
8-10 asm.
Braškių biskvitas, traškus baltojo šokolado ir liofilizuotų braškių sluoksnis, braškių compote, žaliųjų citrinų ir mėtų marmeladas, skintų mėtų putėsiai

Yuzu ir žemuogių tortas
8-10 asm.
Šokolado veliūras, veidrodinė glazūra, traškus migdolų pagrindas, drėgnas migdolinis biskvitas, žemuogių mameladas, yuzu ir baltojo šokolado putėsiai

Pistacijų ir aviečių tortas
Pistacijų biskvitas – kempinė, liofilizuotos avietės, veidrodinė glazūra, pistacijų biskvitas, traškus aviečių įdaras, aviečių marmeladas, aviečių kremas ir pistacijų putėsiai 8-10 asm.

Mangų ir sūrio kremo
Mangai, veidrodinė glazūra, permezano sūrio biskvitas, jogurtinis biskvitas – kempinė, „Philadelphia“ sūrio putėsiai, mangų, pasiflorų ir vanilės
8 – 10 ams.

Vaisvandeniai 250 ml
Coca-Cola,Coca Cola Zero, Fanta, Sprite pasirinktinai

Rose limonade 125 ml

Tonic Water 125 ml

Mineralinis vanduo „Neptūnas“

Mineralinis vanduo „Perrier“ 330 ml

Mineralinis vanduo „Borjomi“ 330 ml

Kombuča 0,33 l

Sultys 0,2 l

Vienkartiniai įrankiai

Vaisių kokteilis Jungle juice
su acai uogomis, braškėmis, mėlynėmis ir mangais

Vaisių ir daržovių kokteilis Carrot boost
su apelsinais, mangais, bananais, moliūgais, morkomis, goji uogų sultimis ir imbieru

Vaisių kokteilis Strawberry fantasy
su braškėmis ir bananais

Vaisių kokteilis Mango dream
su mangais ir kriaušėmis

Žaliasis kokteilis
Špinatų lapeliai, obuoliai, bananai, medus (pagal sezoniškumą)

Mangų lasis
Mangai, graikiškas jogurtas, medus, kardamonas

Avokadų ir Matcha kokteilis
Su kokosų gėrimu ir ananasais
Dėl specialių užsakymų prašome kreiptis telefonu 868619995 arba el. paštu uzsakymai@sugamour.lt Dėl informacijos apie alergenus prašome kreiptis telefonu - +37068619995