
MARGARITA
Pomidorų pasta,mocarella,raudonėlis,bazilikas,pesto aliejus

TIVOLI
Pomidorų pasta,mocarella,saliamis, artišokai,alyvuogės,pesto aliejus,raudonėlis

PORTOFINO
Pomidorų pasta, mocarella, parmos kumpis, pomidorai, rukola, parmezanas, balzaminis actas,raudonėlis, ,pesto aliejus

TROPEA IL FUOCO-
Pomidorų pasta,mocarella,saliamis,jalapenai,peproni,čili,špinatai,raudonėlis,pesto aliejus

ASIAGO
Česnakinis padažas,mocarella,virtas kumpis,kelmučiai,marinuoti svogūnėliai,raudonėlis,pesto aliejus

VALORIANA
Pomidorų pasta,mocarella,virtas kumpis, kapotas saliamis,pievagrybiai, raudonieji svogūnai,peperoni, rukola,bazilikas,raudonėlis, pesto aliejus

NDUJA
Pomidorų pasta,mocarella, Nduja piccante,špinatai,pievagrybiai,raudonėlis,pesto aliejus

CHORIZO SUPREME
Pomidorų pasta,mocarella,corizo dešra,marinuoti agurkėliaii,raudonieji svogūnai, BBQ padažas, raudonėlis, pesto aliejus

JESI
Česnakinis padažas,mocarella,rūkyta lašiša,karamelizuoti svogūnėliai,špinatai,balzaminis actas,raudonėlis, pesto aliejus.

AMERICANA
Pomidorų pasta,mocarella,rūkyta šoninė,pievagrybiai,raudonieji svogūnai,peperoni,rukola, BBQ padažas,raudonėlis, pesto aliejus.

GALLINA FUMATO
Mocarela, rūkyta vištiena, raudonieji svogūnai, cherry pomidorai, rukola, BBQ padažas,pomidorų pasta, raudonėlis 6eur

QUATRO FORMAGGIO
Mocarela, pelėsinis sūris, feta, mini mocarela, pomidorų pasta, špinatai, raudonėlis

Cezario su vištiena
Romaine salotos, pomidorai, parmezanas, skrudinta duona, cezario padažas

Karštos bulguro salotos
Salotų miksas, pomidorai, raudonieji svogūnai, alyvuogės, fetos sūris, rūkyta lašiša, alyvuogių aliejus

Salotos su tunu
Salotų miksas,žirnių ankštys,sojų pupelės,smidrai,tunas,sezamų sėklos,alyvuogių aliejus,balzaminis actas

Salotos su rūkyta lašiša
Salotų miksas, pomidorai, raudonieji svogūnai, alyvuogės, fetos sūris, rūkyta lašiša, alyvuogių aliejus

Graikiškos salotos
Salotų miksas, alyvuogės, fetos sūris, šalotiniai svogūnai, graikiški riešutai,
alyvuogių aliejus

Nr.1 Kappa maki
agurkas, keptos sezamo sėklos.

Nr.2 Avocado maki
avokadas, keptos sezamo sėklos.

Nr.3 Karai Sake maki.
lašiša, karai padažas.

Nr.4 Karai Ebi Avocado maki
virta krevetė, avokadas, karai padažas.

Nr.5 Maguro Karai maki
tunas, karai padažas.

Nr.6 Kani Suirimi maki
krabų suirimi.

Nr.7 Wakkame maki
Wakkame jūros dumblių salotos.

Nr.8 Raw Salmon nigiri
ryžiai, lašiša.

Nr.9 Maguro nigiri
ryžiai, tunas.

Nr.10 Unagi nigiri
ungurys, teriyaki padažas, ryžiai, sezamas.

Nr.11 Ebi nigiri
Virta krevetė, ryžiai.

Nr.12 Smoked Salmon nigiri
ryžiai, rūkyta lašiša.

Nr.13 Kogeta Salmon nigiri
apdegintas tunas, ryžiai.

Nr.14 Sake Gunkan
jūros dumblio lapas, žalia lašiša, ryžiai.

Nr.15 Maguro Karai gunkan
jūros dumblio lapas, tunas, karai padažas, ryžiai.

Nr.16 Unagi gunkan
jūros dumblio lapas, ungurys, teriyaki, ryžiai.

Nr.17 Karai Ebi gunkan
jūros dumblio lapas, virta krevetė, karai padažas, ryžiai. aštrus

Nr.18 Karikari gunkan
jūros dumblio lapas, massago ikrai, tempūra traškučiai, tunas, rūkyta lašiša, čili padažas, ryžiai., aštrus

Nr.19 Wakkame gunkan
jūros dumblio lapas, wakkame jūros dumblių salotos, sezamo sėklos, ryžiai.

Nr.20 Sake Tempūra
lašiša, agurkas, sezamas, tempūros traškučiai, majonezas.Kategorija uramaki

Nr.21 Karai Maguro
Tunas, karai padažas, mangas, avokadas, sezamo sėklų mix.

Nr.22 Philadelphia
lašiša, krabų suirimi, agurkas, philadelphia kremas.

Nr.23 California
massago ikrai, krabų suirimi, avokadas, philadelphia kremas.Kategorija uramaki

Nr.24 Kunsei Sake Unagi
rūkyta lašiša, teriyaki padažas, agurkas, avokadas, ungurys, sezamo sėklų mix, philadelphia kremas.

Nr.25 Kogeta Philadelphia
Padeginta lašiša, citrinos rūgštelė, krabų suirimi, agurkas, philadelphia kremas.

Nr.26 Oishī
Avokadas, panko tračkučiuose kepta krevetė, svogūno laiškas, massago ikrai, philadelphia kremas, teryaki padažas, sezamo sėklų mix.

Nr.27 Raw Sake Massago
Juodi massago ikrai, avokadas, mangas, žalia lašiša, philadephia kremas.

Nr.28 Sake Ebi Kyuri
Lašiša, virtos krevetės, agurkas, svogūno laiškas, philadelphia kremas

Nr.29 Bītorūtsu Vega
Burokėliuose mirkyti ryžiai, juodos sezamo sėklos, agrurkas, avokas, virta morka, paprika, philadelphia kremas.

Nr.30 Yasai
tempūroje kepta cukinija, agurkas, avokadas, philadelphia kremas, kepintos sezamo sėklos. ( vegetariški)

Nr.31 Aliaska
Kepta lašiša, tempūros traškučiai, krabų suirimi, philadelphia kremas.

Nr.32 Sankakkei Phila
Sankakkei Phila, sudėtis- tunas, ungurys, avokadas, agurkas, philadelphia kremas.

Nr.33 Ebi Wakkame Futo
Panko džiuvėsėliuose kepta krevetė, massago ikrai, wakame jūros dumblių salota, teriyaki padažas., 10vnt

Nr.34 Reatsu Massago
massago ikrai, agurkas, lašiša, teriyaki padažas., 10vnt

Nr.35 Yūkai suru
rūkyta lašiša, avokadas, ungurys, philadelphia kremas, tempūra., 10vnt

Nr.36 Ebi Tempūra
avokadas, virta krevetė, svogūno laiškas, massago ikrai, tempūra., 10vnt

Nr.37 Retasu Tempūra
tempūroje apkepta cukinija, , paprika, iceberg salota, tempūrai, vegetariškas, 10vnt

Nr.38 Suirimi Maguro Tempūra
Krabų suirimi, agurkas, tunas, tempūra, panko džiuvėsėliai, majonezas, karai padažas, teriyaki, massago ikrai, keptos sezamo sėklos., 10vnt.

MIX1
Sake tempura , Philadelphia 8VNT

MIX2
California , Sake ebi kyurii 8VNT

MIX3
Sake tempura , Yasai , Kanis suirimi maki , Kappa maki 16VNT

MIX4
California, Super california, Avocado maki, Karai sake maki 16VNT

MIX5
Philadephia, Kogeta philadephia, Sake tempura, Karai maguro 16VNT

MUNCH1
Sake tempura, Karai maguro, Ebi wakame futo, Yasai, Philadelphia 40VNT

MUNCH2
Sake tempura, California, Kogeta philadephia, Sake ebi kyurii, Raw sake massago, Oishi, Karai ebi avocado 56VNT

MUNCH3
California, Raw sake massago, Oishi, Super california, Kogeta philadephia, Bitorutsu vega, Yasai, Kunsei sake unagi 64VNT

Pepsi

7up

Mirinda

Gira Tauras

Vilkmergės nealkoholinis alus

Heineken nealkoholinis alus

Franklin Indian tonic

Franklin ginger beer

Franklin orange and grapefruit

Franklin apple and rhubarb

Franklin dandel and burdock
Neapolietiškos picos, visų picų motina gimusi dar XVIII–XIX amžiuje, Italija, Neapolis. Picos paslaptis specialūs miltai kuriuose daug baltymų , jie sugeria daug vandens taip gimsta unikali picos tekstūrą. Ne ką mažiau svarbus momentas tešlos brandinimas, kuris trunka 1-3 paras. Tuo metu tešla fermentuojasi, tampa saldesnė, geriau išlaiko savo tekstūrą, bei gražiau apskrunda. Manau daugiau nepripasakosime, liko tik paragauti. Skanaus! Dėl informacijos apie alergenus prašome kreiptis telefonu (8-675) 42500