
Lietinis su sūriu ir kumpiu
Rekomenduojama su sviesto ir grietinės padažu

Lietinis su vištiena ir citrininiu padažu
Patiekiama su citrininiu sūrio padažu, baziliko lapeliais, aitriąja paprika

Lietinis su bananais
Rekomenduojama su šokolado arba karamelės padažu

Bulvinis blynas su įkeptais pievagrybiais
Patiekiama su gruzdintais pievagrybiais,jaunais špinatų lapeliais.Rekomenduojama su pievagrybių padažu.

Amerikietiški blyneliai su klevų sirupu

Vištienos ir baltųjų grybų sriuba

Cezario salotos su vištiena
salotų lapai,vyšniniai pomidoriukai,juodosios alyvuogės su kauliukais, vištiena, traškios keptos duonos riekelės, kietasis sūris, patiekiama su ančiuvių padažu

Ilgieji makaronai su saulėje džiovintais pomidorais ir kiaulienos kepsniu

Lietinis su saldžia varške
Rekomenduojama su trintų braškių padažu ir grietine
Galima užsakyti Pirm. (10:00-11:30), Antr. (10:00-11:30), Treč. (10:00-11:30), Ketv. (10:00-11:30), Penkt. (10:00-11:30), Šešt. (10:00-14:30), Sekm. (10:00-14:30)
Pusryčiai pateikiami I-V 10:00-12:00 ir VI-VII 10:00-15:00

Grikių košė su grybais
Grikiai, svogūnai, morkos, pievagrybiai, aliejus

Omletas su kumpiu ir sūriu
Kiaušiniai, grietinė, fermentinis sūris, virtas kumpis. Pateikiama su brusketa

Omletas su lašiša ir avokadais
Kiaušiniai, sviestas, „La Crepe“ šefo sūdyta lašiša, varškės kremas, avokadas, kepti kaparėliai, jauni špinatų lapeliai ir krapai.

Angliški pusryčiai
Kepti kiaušiniai, keptas pomidoras su odele, gruzdinti pievagrybiai, rūkyta gruzdinta kiaulienos šoninė, brusketas, pupelės su pomidorų padažu

Kepti varškėtukai su uogomis
Varškė, kiaušiniai, miltai, cukrus. Patiekiama su aviečių ir saldžios grietinės padažu.

Amerikietiški blyneliai su putpeliu kiaušiniais
Amerikietiški blyneliai, putpelių kiaušiniai, spirgučių padažas, rūkyta gruzdinta kiaulienos šoninė, svogūnų laiškais alyvuogių „angliukai“.

LIETINIS BLYNAS
Rekomenduojamas su bet kuriuo padažu

SU DARŽOVĖMIS IR SŪRIO PADAŽU
Lietinis su keptomis morkomis, pievagrybiais, cukinijomis ir lengvu sūrio padažu. Rekomenduojama su sviesto ir grietinės arba sūrio padažu

SU VARŠKE IR ŠPINATAIS
Varškė, špinatai, grietinė. Rekomenduojama su sviesto ir grietinės arba graikiško jogurto ir žolelių padažu

SU VIŠTIENA, GRYBAIS IR MORKOMIS
Rekomenduojama su sviesto ir grietinės padažu

SU VIŠTIENA, PUTPELIŲ KIAUŠINIAIS IR AVOKADU
Lietinis su troškinta vištiena, špinatų įdaru, fermentiniu sūriu. Patiekiama su jaunais špinatų lapeliais, šviežiais avokadais, putpelių kiaušiniais. Rekomenduojama sviesto ir grietinės padažas

SU SŪRIU IR KUMPIU
Rekomenduojama su sviesto ir grietinės padažu

SU SŪRIU, KUMPIU IR PIEVAGRYBIAIS
Rekomenduojama su sviesto ir grietinės arba pievagrybių padažu

SU MALTA JAUTIENA IR PORAIS
Lietinis su jautiena, porais.Rekomenduojama su sviesto ir grietinės padažu

SU „LA CRÊPE“ ŠEFO SŪDYTA LAŠIŠA
Lietinis su sūdyta lašiša, salotų lapais. Rekomenduojama su grietinės arba graikiško jogurto ir žolelių padažu

SU „LA CRÊPE“ ŠEFO SŪDYTA LAŠIŠA IR VARŠKĖ
Lietinis su sūdyta lašiša, salotų lapais. Rekomenduojama su grietinės arba graikiško jogurto ir žolelių padažu

LIETINIO SUKTINUKAS SU VIŠTIENA
Lietinis su česnakiniu majonezo padažu, sūriu, salotų lapais, pomidorais, marinuotais agurkais, rūkyta kiaulienos šonine, keptais vištienos kumpeliais, marinuotais svogūnais, žirnių daigais.

„LA CREPE“ LIETINIS SU VYTINTU KUMPIU
Lietinis su sūriu, mocarela, mėlynuoju pelėsiniu sūriu, saulėje džiovintais pomidorais, gražgarstėmis, jaunais špinatų lapeliais, vytintu kumpiu, kietuoju sūriu ir alyvuogių „angliukais“.

LIETINIS SU ČEDERIU, VIŠTIENA IR ŠONINE
Lietinis su čederiu, rūkyta kiaulienos šonine, keptais vištienos kumpeliais, čiobreliais, aitriosiomis paprikomis, jaunais špinatų lapeliais, burokėlių lapeliais, žirnių daigais.

LIETINIS SU ČEDERIU IR KUMPIU
Lietinis su kumpiu, sūriu, varškės ir čederio padažu, gražgarstėmis

LIETINIS SU VIŠTIENA IR CITRININIU SŪRIO PADAŽU
Patiekiama su citrininiu sūrio padažu, baziliko lapeliais, aitriąja paprika

GRUZDINTI LIETINIAI SU JAUTIENA
Čederio sūris, Chalapos aitrioji paprika, malta jautiena, „panko“ džiūvėsėliai, kalendros. Patiekiama su salotomis (salotų lapai, vyšniniai pomidoriukai, žolelių padažas) ir saldžiu aitriųjų paprikų padažu

LIETINIS SU RIKOTA IR LAŠIŠA
Lietinis su rūkyta lašiša, špinatų ir rikotos sūrio užtepėle. Patiekiama su žaliąja citrina, peletrūnais, alyvuogių „angliukais“

LIETINIS SU KREVETĖMIS IR "CAFE E PARIS" PADAŽU
Lietinis su krevetėmis. Patiekiama su padažu „Café de Paris“, žaliąja citrina, bazilikai, alyvuogių „angliukais“

LIETINIS SU SŪRIU IR VIŠTIENA
Rekomenduojama su sviesto ir grietinės arba sūrio padažu

LIETINIS CAPRESE SU TRIJŲ RŪŠIŲ SŪRIAIS

LIETINIS SU ŠEFO SŪDYTA LAŠIŠA IR KAPARĖLIAIS

GRIKIŲ BLYNELIAI SU ANTIES "CONFIT"
Grikių blynai,anties „confit“ įdaras ( pievagrybiai, svogūnai, jaunieji špinatų lapeliai, anties „confit“ ),sviesto ir grietinės padažas,jauni špinatų lapeliai,spanguolės, alyvuogių „angliukais“.

GRIKIŲ BLYNELIAI SU SŪDYTA LAŠIŠA
Grikių blynai, „LaCrepe“šefo sūdyta lašiša,grietinė,žolelių padažas,mėtos,žirnių daigai, alyvuogių „angliukai“.

GRIKIŲ BLYNELIAI SU VIŠTIENA IR MOCARELA
Grikių blynai, plėšyta vištiena, mocarela, gruzdinti svogūnai, pomidorų kapotinis (džiovinti pomidorai, pomidorai, česnakai), pesto padažas, švieži bazilikų lapeliai.

AMERIKIETIŠKI BLYNELIAI SU VIŠTIENA, MORKOMIS IR GRYBAIS
Amerikietiški blyneliai, troškinta vištiena, pievagrybiai, morkos, sūrio padažas, kalendra, krapai

AMERIKIETIŠKI BLYNELIAI SU KLEVŲ SIRUPU IR ŠVIEŽIOMIS UOGOMIS

AMERIKIETIŠKI BLYNELIAI SU SŪDYTA LAŠIŠA
Amerikietiški blyneliai, „LaCrepe“ šefo sūdyta lašiša,grietinė,žolelių padažas,mėtos.

AMERIKIETIŠKI BLYNELIAI SU ĮKEPTA „NUTELLA“
Amerikietiški blyneliai,“Nutella“,plakta grietinėlė,“Oreo“ sausainių trupiniai,lazdynų riešutai, sezoninės uogos,mėtos.

AMERIKIETIŠKI BLYNELIAI SU ĮKEPTOM MĖLYNĖM
Amerikietiški blyneliai,cukruotos mėlynės,grietinė,klevų sirupas,plakta grietinėlė,“Oreo“ sausainių trupiniai,mėtos.

AMERIKIETIŠKI BLYNELIAI SU VIŠTIENOS KROKETAIS IR GRUZDINTA ŠONINE
Amerikietiški blyneliai, kepti vištienos kroketai, varškės ir čederio padažas, vyšniniai pomidoriukai, rūkyta gruzdinta kiaulienos šoninė, kalendra, bazilikai.

AMERIKIETIŠKI BLYNELIAI SU ANTIENOS "CONFRIT"
Amerikietiški blyneliai, antienos „confit“ įdaras su grybais, vyšniniai pomidoriukai, jauni špinatų lapeliai, trumų padažas, kalendros

BULVINIS BLYNAS
Rekomenduojama su grietinės padažu.

BULVINIS BLYNAS, ĮDARYTAS RŪKYTA ŠONINE
Patiekiamas su kąstiniu ir žaliais žirneliais. Rekomenduojama su grietinės padažu.

BULVINIS BLYNAS SU LA CREPE ŠEFO SŪDYTA LAŠIŠA
Patiekiamas su grūdėtų garstyčių ir medaus padažu,saulėgrąžų daigais ir burokėlių lapeliais.

BULVINIS BLYNAS SU ĮKEPTAIS PIEVAGRYBIAIS IR JAUNAIS ŠPINATŲ LAPELIAIS
Patiekiama su gruzdintais pievagrybiais,jaunais špinatų lapeliais.Rekomenduojama su pievagrybių padažu.

BULVINIS BLYNAS SU ĮKEPTAIS PIEVAGRYBIAIS IR GRUZDINTA ŠONINE
Patiekiama su gruzdintais pievagrybiais, rūkyta gruzdinta kiaulienos šonine,žirnių daigais, grietine .

BULVINIAI BLYNELIAI SU ANTIES KONFIT
Bulviniai blyneliai,anties "confit" įdaras( pievagrybiai, svogūnai, jaunieji špinatų lapeliai, anties „confit“ ),sviesto ir grietinės padažas,žirnių daigai.

SU BANANAIS
Rekomenduojama su šokolado arba karamelės padažu.

SU OBUOLIAIS IR CINAMONU
Rekomenduojama su saldžiu grietinėlės arba karamelės padažu.

SU MIŠKO UOGOMIS
Rekomenduojama su saldžiu grietinėlės padažu.

SU SALDŽIA VARŠKE
Rekomenduojama su trintų braškių padažu ir grietine

TRADICINIS PRANCŪZIŠKAS GATVĖS BLYNAS
Lietinis su sviestu ir cukrumi. Rekomenduojama ragauti be padažo

SU „NUTELLA“
Lietinis įdarytas "Nutella" ir lazdynų riešutais. Rekomenduojama ragauti be padažo.

SU „NUTELLA“ IR BANANU
Lietinis įdarytas „Nutella“ ir bananais.Patiekiama su bananais,sezoninėmis uogomis,cukraus pudra ir mėtomis.

LIETINIS SU „NUTELLA“ IR BRAŠKĖMIS
Patiekiama su ledais, mėtomis, milteliniu cukrumi

KARAMELIZUOTI LIETINIAI SU OBUOLIAI
Su cukrumi ir brendžiu karamelizuoti lietiniai, įdaryti troškintais obuoliais su cinamonu.

KARAMELIZUOTI LIETINIAI SU MIŠKO UOGOMIS
Su cukrumi ir brendžiu karamelizuoti lietiniai, įdaryti miško uogomis

KARAMELIZUOTI LIETINIAI SU VARŠKE
Su cukrumi ir brendžiu karamelizuoti lietiniai, įdaryti varške.

TRINTA BARAVYKŲ SRIUBA
Baravykai, svogūnai, salierų stiebai, česnakas,bulvės, grybai, grietinėlė. Patiekiama su traškios keptos duonos riekelėmis, saulėgrąžų daigais ir alyvuogių dribsniai

AŠTRI PRANCŪZIŠKA ŽUVIENĖ
Sviestažuvė, mėlynieji moliuskai, jūrų gėrybės, lašiša, karališkos krevetės, baltasis vynas, svogūnai, morkos, salierų gumbai, česnakas, aitriosios paprikos, krapai, prieskoniai

TRADICINIAI ŠALTIBARŠČIAI
Patiekiama su bulvytėmis, žaliuoju mėtų ir bazilikų padažu, alyvuogių „angliukais“, šviežio agurko šiaudeliais, virtu kiaušiniu

TRINTA BROKOLIŲ IR SŪRIO SRIUBA
Patiekiama su žaliuoju mėtų ir bazilikų padažu, sojų pupelėmis, traškiais svogūnais ir žirnių daigais.

AŠTRI MĖSOS SRIUBA
Jautienos ir kiaulienos kotletinė,vištienos filė,saldūs pipirai,česnakai,bulvės,svogūnai,morkos,aitriosios paprikos,raudonasis vynas,sojos padažas,pomidorų pasta.Patiekiama su šviežiais kalendros lapeliais,baziliko lapeliais,aitriosiomis paprikomis

VIŠTIENOS IR BALTUJŲ GRYBŲ SRIUBA

GRUZDINTI BATATAI
Patiekiama su BBQ ir česnakiniu majonezo padažu

KEPINTOS DUONOS KIBIRĖLIS

SŪRIŲ, VYTINTO KUMPIO IR ALYVUOGIŲ RINKINYS
Keptas bri sūris, mėlynasis pelėsinis sūris, kietasis sūris „Džiugas“, vytintas kumpis, alyvuogės su kauliukais, mėtos

SUKTINUKAI SPRING ROLLS
Kepti karšti „spring rolls“ su daržovėmis. Patiekiama su saldžiu aitriųjų paprikų padažu, salotų lapais, mėtomis.

KARALIŠKOS KREVETĖS SU SVIESTELIU
Tigrinės krevetės keptos su sviestu, pagardintu žalumynais. Patiekiama su brusketa,vyšniniais pomidorais,gražgarstėmis,jaunais špinatų lapeliais,citrina.

VIŠTIENOS KROKETAI SU ČEDERIO IR VARŠKĖS PADAŽŲ
Patiekiama su čederio ir varškės padažu, kalendra

GRUZDINTI KALMARAI
Patiekiama su česnakiniu majonezo padažu, žaliąja citrina, kalendromis, aitriosiomis paprikomis

SALOTOS SU FETA, PUTPELIŲ KIAUŠINIAIS IR ŠONINĖS SKREBUČIAIS
Salotų lapai, feta, vyšniniai pomidorai, putpelių kiaušiniai, feta, traški šoninė. Rekomenduojama su ančiuvių padažu

TRADICINĖS GRAIKIŠKOS SALOTOS
salotų lapai, feta, vyšniniai pomidorai, paprika,agurkai, juodosios alyvuogės su kauliukais, raudonieji svogūnai. Rekomenduojama su alyvuogių aliejumi

"CEZARIO" SALOTOS SU VIŠTIENA
salotų lapai,vyšniniai pomidoriukai,juodosios alyvuogės su kauliukais, vištiena, traškios keptos duonos riekelės, kietasis sūris, patiekiama su ančiuvių padažu

KEPTŲ BUROKĖLIŲ SALOTOS SU VIŠTIENA
Salotų lapai, ant grotelių kepta vištiena, kepti burokėliai, vyšniniai pomidorai, saulėgražų daigai. Rekomenduojama su avokadų padažas

SALOTOS SU KREVETĖMIS
Gražgarstės, salotų lapai, krevetės, vyšniniai pomidorai, agurkai, kepintų sėklų mišinys. Patiekiama su sezamų padažu

SALOTOS SU AVINŽIRNIŲ KOTLETUKAIS
Avinžirnių kotletukai su žaliomis salotomis. Patiekiama su graikiško jogurto ir žolelių padažu

SALOTOS SU VIŠTIENOS KROKETAIS IR GRUZDINTA ŠONINE
Salotų lapai, kepti vištienos kroketai, gruzdinta kiaulienos šoninė, marinuoti svogūnėliai, vyšniniai pomidoriukai, čederio ir varškės padažas, švieži kalendrų lapeliai

ŽALIOSIOS SALOTOS SU TERIYAKI VIŠTIENOS IEŠMELIU
Salotų lapai, vyšniniai pomidoriukai, putpelių kiaušiniai, agurkai, kietasis sūris, alyvuogių „angliukai“, vištiena saldžiame aitriųjų paprikų ir terijakio marinate. Patiekiama su saldžiu aitriųjų paprikų ir terijakio padažu

SALOTOS SU MOCARELA IR VYŠNINIAIS POMIDORIUKAIS
Salotų lapai, vyšniniai pomidoriukai, mocarela, šparaginės pupelės, sezamų sėklos. Patiekiama su bazilikų ir mėtų padažu

LAPINĖS SALOTOS SU KREVETĖMIS IR MANGAIS

ŠILTOS ŠAKNIAVAISIŲ SALOTOS SU OŽKOS SŪRIŲ

ŠILTOS ŠAKNIAVAISIŲ SALOTOS SU OŽKOS SŪRIŲ IR VIŠTIENOS IEŠMELIU

KARŠTOJE KEPTUVĖLĖJE PATIEKIAMAS PRANCŪZIŠKAS LAŠIŠOS KEPSNYS
Lašišos kepsnys, patiekiamas su karštomis daržovėmis (vyšniniai pomidorai, cukinijos, pievagrybiai, alyvuogės su kauliukais, raudonieji svogūnai) ir citrina. Garnyras pasirinktinai

KARŠTOJE KEPTUVĖJE PATIEKIAMAS KIAULIENOS KEPSNYS SU GARUOJANČIU PADAŽU
Ant grotelių kepta kiaulienos sprandinė, marinuota rozmarinų ir BBQ padaže, patiekiama su viskio padažu. Patiekiama su karštomis daržovėmis ( vyšniniai pomidorai, cukinijos, pievagrybiai, juodos alyvuogės su kauliukais, raudonieji svogūnai) ir viskio padažu. Garnyras pasirinktinai

KARŠTOJE KEPTUVĖJE PATIEKIAMAS VIŠTIENOS KEPSNYS SU GARUOJANČIU PADAŽU
Ant grotelių kepta vištienos filė, patiekiama su žaliomis salotomis ir viskio padažu. Garnyras pasirinktinai

KARŠTOJE KEPTUVĖJE PATIEKIAMI ŠONKAULIUKAI
Ant grotelių kepti kiaulienos šonkauliai su teriyaki BBQ padažu.Patiekiama su karštomis daržovėmis (vyšniniai pomidorai,cukinijos,pievagrybiai,juodos alyvuogės su kauliukais,raudonieji svogūnai),žirnių daigais. Garnyras pasirinktinai

KARŠTOJE KEPTUVĖLĖJE PATIEKIAMAS ŠNICELIS
Keptas vištienos šnicelis, vyšniniai pomidoriukai, marinuoti raudoni svogūnai, švieži kalendrų ir špinatų lapeliai. Patiekiama su gruzdintomis bulvytėmis ir saldžiarūgščiu ananasų padažu

KARŠTOJE KEPTUVĖJE TROŠKINTI LIETINIAI SU ANTIES "CONFIT" ĮDARU
Patiekiami su grietinėlėje troškintu anties „confit“ įdaru (pievagrybiai, svogūnai, jauni špinatų lapeliai, anties „confit“ ),spanguolėmis ir mėtomis.

KARŠTOJE KEPTUVĖJE PATIEKIAMI LIETINIAI SU VIŠTIENA, MORKOMIS IR GRYBAIS
Patiekiama su grietinėlėje troškinta vištiena, morkomis, grybais, sojos pupelėmis ir žirnių daigais

KARŠTOJE KEPTUVĖJE PATIEKIAMI VIŠTIENOS IR KREVEČIŲ TROŠKINYS
Vištienos filė, krevetės, svogūnai, salierų stiebai, saldžiosios paprikos, grietinėlė. Patiekiama kuskusu, kalendra

ILGIEJI MAKARONAI SU SAULĖJE DŽIOVINTAIS POMIDORAIS IR KEPSNIU (VIŠTIENA ARBA KIAULIENA)

Vištienos kepsnys su pelėsiniu padažu

MIDIJOS VYNO IR GRIETINĖLĖS PADAŽE
Midijos, česnakai, svogūnai, baltasis vynas, grietinėlė. Patiekiama su bulviniais blyneliais ir šviežiais bazilikų lapeliais.

KREMINĖS MIDIJOS SU KEPTOMIS DARŽOVĖMIS IR ČEDERIO SŪRIU
Midijos, svogūnai, česnakai, saldžiosios paprikos, salierų stiebai, čederio padažas, grietinėlė, aitriosios paprikos, kalendra. Patiekiama pasirinktinai su keptomis bulvių skiltelėmis, gruzdintomis bulvytėmis arba gruzdintais batatais

MIDIJOS POMIDORŲ PADAŽE
Midijos, svogūnai, česnakas, rūkyta šoninė, pomidorai savo sultyse, saldžioji paprika, adžikos padažas, bazilikai. Patiekiama pasirinktinai su keptomis bulvių skiltelėmis, gruzdintomis bulvytėmis, gruzdintais batatais arba bulviniais blyneliais

MIDIIJOS SU KOKOSŲ PIENŲ IR ČEDERIU
Midijos, svogūnai, česnakas, pomidorai, čederio sūris, aitriosios paprikos, kokosų pienas. Patiekiama pasirinktinai su keptomis bulvių skiltelėmis, gruzdintomis bulvytėmis, gruzdintais batatais arba bulviniais blyneliais

UŽKEPTOS MIDIJOS SU RŪKYTA ŠONINĖ
Midijos, kietasis sūris, vyšniniai pomidoriukai, aitriosios paprikos, kiaulienos šoninė, svogūnai, grietinėlė

MORKŲ PYRAGAS
Patiekiamas su trintomis avietėmis ir apelsinų žievelėmis.

OBUOLIŲ PYRAGAS SU CINAMONU
Trupininis pyragas su obuoliais. Patiekiama su plakta grietinėle,sezoninėmis uogomis,mėtos

ŠOKOLADINIS PYRAGAS „AFTER EIGHT“
Patiekiamas su ledais ir šokolado padažu

VICHY Classique

BORJOMI 500ml

GAIVIEJI GĖRIMAI
COCA COLA, COCA COLA ZERO, SPRITE, FANTA, SCHWEPPES 250ml

Cido sultys

Ruginė duonelė

Kvietinė duonelė

Briušetas
„La Crepe“ – tai visada jauki ir artima širdžiai vieta užkąsti, išgerti puodelį kavos ar susitikti su draugais. Kiekvienas lankytojas čia randa tai, ko trūksta jo nuotaikai, kas nupiešia šypseną ir nugali alkį. Dėl informacijos apie alergenus prašome kreiptis telefonu (8-616) 25718