
Lietuviška mišrainė
Salotų lapai, bulvės, morkos, konservuoti agurkai, žirneliai, virtas kumpis, virtas kiaušinis, majonezas.

Žaliosios salotos su kepintų sėklų mišiniu
Salotų lapai, vyšniniai pomidorai, agurkai, morkos, čiabatos skrebučiai, kepintų sėklų mišinys,
padažas pasirinktinai. Rekomenduojama su žolelių padažu

Žaliosios salotos su keptu varškės sūriu
Salotų lapai, žirneliai, agurkai, marinuotos cukinijos, keptas varškės sūris, padažas pasirinktinai. Rekomenduojamas žolelių padažas.

Jaučio liežuvio salotos su žolelių padažu ir majonezu.
Salotų lapai, bulvės, morkos, konservuoti agurkai, žirneliai, virtas jaučio liežuvis, obuoliai, majonezas, žolelių padažas.

Juodos duonos salotos.
Kepinta juoda duona su kanapių sėklomis, konservuotos pupelės,konservuoti kelmučiai, kietasis sūris, salotų lapai, česnakinis padažas.

Lietuviškas „Cezaris“
Salotų lapai, ant grotelių kepta vištienos filė, gruzdintos šoninės gabaliukai, virtas kiaušinis, fermentinis sūris, pomidorai, padažas pasirinktinai. Rekomenduojama su ančiuvių padažu.

Salotos su traškia vištiena
Salotų lapai, pievagrybiai, pomidorai, šparaginės pupelės, vištienos filė su traškia plutele, virtas kiaušinis. Patiekiama su apelsinų-garstyčių padažu

Salotos su lašišos užtepėle
Salotų lapai, lašišos užtepėlė, vyne marinuoti svogūnai, konservuoti agurkai, virtos apkeptos bulvės. Patiekiama su žolelių padažu

Šaltibarščiai su bulvėmis.
Patiekiama su virtomis arba apkeptomis bulvėmis.

Aštri šiupininė sriuba.
Vištienos filė gabaliukai, parūkytų dešrelių gabaliukai, šoninės gabaliukai, konservuoti agurkai, svogūnai, juodos alyvuogės, česnakai, natūralus sultinys, paskanintas pomidorų pasta. Patiekiama su kepto kietojo sūrio traškučiais ir grietine.

Barščiai.
Natūralus sultinys, bulvės, burokėliai, svogūnai, morkos, rūkytų kiaulių ausų gabaliukai. Patiekiama su grietine.

Sultinys su kibinais.
Kepti mini kibinai su kiauliena. Patiekiama su vištienos sultiniu ir žalumynais.

Kepinta duona
Kepinta duona, lydyto sūrelio ir majonezo padažas, kepti kietojo sūrio traškučiai

Silkės ir bulvių užkandis
Pagal senas tradicijas ruošta silkė be galvos ir kaulų, virtos apkeptos bulvės, svogūnai, salotų lapai, juodos duonos trupiniai, patiekiama su grietine.

Naminiai svogūnų žiedai
Gruzdinti svogūnų žiedai, patiekiami su lydyto sūrelio ir majonezo padažu.

Lietuviškas mėsainis su vištiena ir burokėlių traškučiais
Vištienos filė, salotų lapai, gruzdinta šoninė, burokėlių traškučiai marinuoti agurkai,, čederis. Patiekiama su naminiais bulvių traškučiais, kąstiniu.

Jaučio liežuvis su krienų kremu ir žirneliais
Virtas jaučio liežuvis, žirneliai, salotų lapai, krienų padažu

Gruzdinti vištienos piršteliai
Gruzdintos vištienos juostelės.Patiekiama su salotų lapais ir česnakiniu majonezo padažu.

Gruzdinti sūrio kamuoliukai
Patiekiama su česnakiniu majonezo padažu

Rinkinys prie degnitės
Konservuoti agurkai, jaučio liežuvis, juodosios alyvuogės, konservuoti svogūnėliai, konservuoti kelmučiai, rūkyta šoninė, kietasis sūris, krienų padažas.

Kibinų užkandis
Kepti mini kibinai su kiauliena. Patiekiama su česnakiniu majonezo ir adžikos padažu.

Žuvies apkepėlė
Žuvies filė, ryžiai, morkos, porai, brokoliai, pievagrybiai, saldžiosios paprikos, žalumynų padažas su grietinėle, sūris.

Lašišos kepsnys
Lašišos kepsnys patiekiamas su garnyru ir padažu pasirinktinai. Rekomenduojamas riešutinis padažas.

Vištienos krūtinėlė, įdaryta sūriu
Sūriu įdaryta vištienos filė, kepta gruzdintuvėje, garnyras pasirinktinai.

Lietuviškas karbonadas
Džiūvesėliuose pavoliota kepta kiaulienos nugarinė, garnyras ir padažas pasirinktinai

Nugarinės kepsnys su šonine
Nugarinės kepsnys su garstyčiomis, rūkyta šoninė, marinuoti svogūnai, adžikos padažas. Patiekiama su pasirinktu garnyru.

Vištienos kepsnys
Natūralus vištienos krūtinėlės kepsnys su čiobreliais, garnyras ir padažas pasirinktinai. Rekomenduojamas baltasis žalumynų padažas

„Kijevo“ kotletas
Vištienos krūtinėlės filė, įdaryta sviestu, garnyras pasirinktinai.

Tilapijos kepsnys
Tilapija, ryžiai, baklažanai, cukinijos, vyšniniai pomidorai, pievagrybiai, grietinėlės ir vyno padažas

Ant grotelių keptos naminės kiaulienos dešrelės
Ant grotelių keptos naminės dešrelės. Patiekiama su troškintais raugintais kopūstais, virtomis apkeptomis bulvėmis ir gruzdinta šonine, adžikos padažas.

Jaučio žandai
Patiekiami su bulvių koše, raugintais kopūstais, jaučio žandų padažu

Vištienos šnicelis
Patiekiama su bulvių kroketais ir marinuotomis daržovėmis.

Lietuviška lazanija
Bulviniai blynai, pievagrybių padažas, fermentinis sūris, grietinė

Maltos kiaulienos kepsnys su rikotos sūriu ir pomidorų sviesteliu
Patiekiama su bulvių košė, šviežiomis daržovėmis, svogūnų padažu

Kėdainių blynai
Bulviniai blynai su mėsa. Patiekiama su spirgučiais ir grietine, pievagrybių padažu arba kastiniu pievagrybių padažu.

Žemaičių blynai
Patiekiama su spirgučiais ir grietine, sviesto ir grietinės arba pievagrybių padažu.

Bulviniai blynai
Patiekiami su spirgučiais ir grietine, pievagrybių padažu arba kastiniu

Užkeptas bulvinis blynas su glazūruota nemine dešrele
Patiekiama su ant grilio keptomis naminėmis dešrelėmis, vyšniniais pomidorais, čederio ir varškės padažu.

Bulvių tarkainiai
Stambiai tarkuoti bulviniai blynai, patiekiami su spirgučiais ir grietine arba grietine, arba kastiniu

Bulvių tarkainiai su šonine
Stambiai tarkuoti bulviniai blynai. Patiekiama su spirgučiais ir grietine, grietine arba kastiniu.

Didžkukuliai su mėsa
Patiekiami su spirgučiais ir grietine arba pievagrybių padažu

Vėdarai
Patiekiami su spirgučiais ir grietine

Bulvių plokštainis su karka
Patiekiama su grietine ir kastiniu.

Grikių blynai
Patiekiami su grietine atba grietinės ir žolelių padažu, pomidorais ir salotų lapais.

Grikių blynai su silkių gabaliukais
Patiekiami su silkių gabaliukais, grietinės ir žolelių arba grietinės padažu.

Apkepti koldūnai su mėsa
Apkepti koldūnai su mėsa, padažas pasirinktinai: sūrio ir kumpio arba pievagrybių

Lietiniai su kumpiu
Lietiniai blynai, fermentinis sūris, virtas kumpis, grietinėlės padažas, fermentinis sūris

Austriškas štrudelis su varške
Patiekiamas su vaniliniu padažu

Spurgytės su padažais
Šiltos spurgytės patiekiamos su šaltalankių, vaniliniu ir trintų aviečių padažais

Karamelizuotas obuolių ir varškės pyragas
Karamelizuotas obuolių ir varškės pyragas,karamelė, mėtos, miltelinis cukrus.

Gruzdintos bulvytės
Patiekiamos su pomidorų padažu.

Bulviniai vaikų blyneliai su grietine
Bulviniai blynai patiekiami su grietine ir jaunais špinatų lapeliais.

Pica „Katino svajonė“
Sūris, pieniškos dešrelės , agurkas, morkos, pomidorų padažas

Skaniosios dešrelės
Keptos pieniškos dešrelės. Patiekiamos su gruzdintomis bulvytėmis, agurkų ir morkų lazdelėmis bei pomidorų padažu.

Vištienos iešmelis
Patiekiama su gruzdintomis bulvytėmis, agurkų ir morkų šiaudeliais, pomidorų padažas.

Meškiukai koldūniukai su kalakutiena
Virti koldūniukai su kalakutienos įdaru. Patiekiami su grietine arba pomidorų padažu.

Traškios vištienos juostelės
Gruzdintos vištienos juostelės „Panko“ džiuvėsėliuose. Patiekiama su gruzdintomis bulvytėmis, agurkais ir pomidorų padažu.
Mes mėgstame tradicinę lietuvišką virtuvę, bet dažnai norisi kažko naujo - juk už lango XXI amžius! Dėl informacijos apie alergenus prašome kreiptis telefonu +37068681924