Maisto kategorijos
- FIESTA MEXCICANA
- Sriubos
- Salotos
- Užkandžiai
- Takos (maži paplotėliai)
- NACHIOS SU SŪRIU IR ĮDARAIS (kepti kukurūzų traškučiai)
- ENČILADOS (kukurūzų suktinukai su įdaru)
- KESADILIJOS (kepti paplotėliai su įdaru ir sūriu)
- Buritos
- BURITA BOWL
- DEGANČIOS FAJITOS
- MEXICAN GRILL PAGRINDINIAI PATIEKALAI
- KARŠTI PATIEKALAI
- Vaikų meniu
- Desertai
- Gėrimai

Pazole sriuba (P:azole soup)
vištienos kumpeliai, baltieji kukurųzai, salotų lapai, ridikęliai, žalioji citrina ir kalendra

Tostada su Chipatle vištiena (Tostada with Chipatle chicken)
Kukurūzinė tortilija, grilinti vištienos kumpeliai, gvakamolė, salotų lapai, Chipatle padažas, Pico de gallo salsa ir kalendra

Gruzdinti jelapenai su čederio sūriu (Deep -fried jalapenos eith Cheddar cheese)
Patiekiamas su Chipotle padažu ir gvakamole

Enčilados su vištiena ir Mole padažu ( Enchilada with chiken and Mole sause)
Tortilijos kukurūzai, sūris, grietinė, kalendra

Midijos Mole padaže ( Mussels with Mole sauce)

Sūrio ir juodųjų sezamų pyragas (Cheese and black sesame cake)
Patiekiama su aviečių padažu

Aštrus troškinys
patiekiamas su marinuotomis keptomis paprikomis, malta jautiena, pupelėmis, feta ir kepta tortilija.
Aštru

Kreminė kukurūzų sriuba
su grietinėle, sviestu, malta rūkyta paprika ir kukurūzų spragėsiais.

Kreminė keptų baklažanų sriuba su čorisu
su „Chalapos“ paprikomis, feta ir aitriųjų paprikų aliejumi

Pomidorienė su daržovėmis ir čorisu
patiekiama su grietinės padažu ir kukurūzų traškučiais(aštru)

Grilintos vištienos ir avokadų salotos
patiekiamos su gvakamolės ir majonezo padažu

Grilintos krevečių salotos
patiekiamos su bolivinėmis balandomis ir kalendrų aliejumi

Avokadų salotos
patiekiamos su gvakamole

Salotos su grilintos vištienos iešmeliu

Kreminiu sūriu įdarytos aitriosios paprikos
patiekiamos su mangų salsa (veg)

Tuno kapotinis
patiekiama su mangų salsa, kiviais, gvakamole ir kukurūzų traškučiais
.

Grilinti krevečių iešmeliai su mangais
patiekiama su salotomis, marinuotais svogūnais ir mangų padažu

Avokado burgeris
su sūdyta lašiša, feta sūrio kremu, „Pico de gallo“ salsa ir sezamais

Naminė gvakamolė su „Nachos“ traškučiais

Takos su kiaulienos Carnitas
„Philadelphia“ sūriu ir konservuotais kukurūzais

Takos su tunu (aštru)
„Philadelphia“ sūriu, avokadais ir „Pico de gallo“ salsa

Takos su lašiša
Avokadais, „Pico de gallo“ ir ananasų salsomis

Taco set (Rinkinys dalinimuisi (2 – 3 asmenims)
Griliuje kepti vištienos kumpeliai, kepti batatai su čorisu, keptos pupelės su pomidorais, gvakamolė, „Nachos” traškučiai, tortilijos ir kiti pagardai

Nachos su vištiena ir paprikomis

Nachos su jautiena ir marinuotais svogūnais

Suktinukas su vištiena
kepti su sūriu pomidorų salsos padaže

Suktinukai su daržovėmis ir grybais
kepti su sūriu pomidorų salsos padaže.

Suktinukai su malta jautiena ir pupelėmis
kepti su sūriu pomidorų salsos padaže

Kesadilija su vištiena keptomis paprikomis

Kesadilija su jautiena ir raudonosiomis pupelėmis

Burita su vištiena ir mangų salsa
su sūriu, bolivinėmis balandomis, grilintomis daržovėmis ir „Chalapos“ aitriosiomis paprikomis

Burita su vištiena ir traškiomis salotomis
su sūriu, ryžiais, karamelizuotais svogūnais ir „Pico de gallo“ salsa

Burita su jautiena
su sūriu, ryžiais, pupelėmis, „Chalapos“ aitriosiomis paprikomis

Burita bowl su vištiena
patiekiama su bolivinėmis balandomis, ananasų salsa ir gvakamole

Fajita su vištiena
patiekiama su tortilijomis, gvakamole, grietinės padažu ir ananasų salsa

Fajita su jautiena
patiekiama su tortilijomis, gvakamole, grietinės padažu ir keptų pomidorų salsa

Meksikietiškas kukurūzinis viščiukas
su grilintais mangais ir cukinijomis

Tuno kepsnys su ananasų salsa
patiekiamas su grilintais mangais, cukinijomis ir ananasų salsa

Jautienos didkepsnis
patiekiamas su grilintomis daržovėmis, kreminiu sūriu įdarytomis paprikomis ir pupelių kremu

Vištienos kepnys su mangų salsa
patiekiamas su grilintomis cukinijomis, „Portobello" grybu, mangų salsa ir batatų tyre

Grilintas lašišos kepsnys
patiekiamas su prieskoninėmis žolelėmis gardintais ryžiais, „Portobello” grybais ir batatų padažu

Įdarytos cukinijos su mėsa
patiekiama su batatų tyre ir pupelėmis

Sūriu įdaryti „Portobello“ grybai
patiekiami su pomidorų salsa ir grietine (veg)

„Burrito bowl“ su vištiena
patiekiama su bolivinėmis balandomis, ananasų salsa ir gvakamole

Trinta kukurūzų sriuba
Trinta kukurūzų sriuba.

Kukurūzų traškučiai su keptų paprikų padažu.
Kukurūzų traškučiai su keptų paprikų padažu.

Mocarelos piršteliai su keptų paprikų padažu

Kesadilija su vištiena
Kesadilija su vištiena.

Kesadilija su vištiena ir gruzdintomis bulvytėmis

Flautas su vištiena ir sūriu

Meksikietiškai pica su vištiena
Meksikietiškai ruošto viščiuko puselė.

Vištienos grynuoliai
Vištienos grynuoliai.

Vištienos vėrinukas
Vištienos vėrinukai.

Lašišos vėrinukas
Lašišos vėrinukai.

Saldūs popkornai
Saldūs spragėsiai.

Karštas šokoladas su zefyrų burtų lazdele

Kesadilija su zefyrais

Obuolių flautas

Bananų pyragas
patiekiamas su vaniliniais ledais

Šokoladinis pyragas
patiekiamas su mangų padažu

Churros su karameliniu padažu
patiekiamos su karameliniu padažu

Morenginis desertas su kukurūzų kremu

Obuolių enčilada su karamele

Mineralinis vanduo „Aqua panna“
*Dėl patiekaluose esančių alergenų ar netoleravimą sukeliančių maisto medžiagų produktų, kreipkitės tiesiogiai į restorano darbuotojus.

Mineralinis vanduo „S. Pallegrino“
*Dėl patiekaluose esančių alergenų ar netoleravimą sukeliančių maisto medžiagų produktų, kreipkitės tiesiogiai į restorano darbuotojus.

Mineralinis vanduo „Vichy“ 0.33 l
*Dėl patiekaluose esančių alergenų ar netoleravimą sukeliančių maisto medžiagų produktų, kreipkitės tiesiogiai į restorano darbuotojus.

Coca-cola 0.25 l
*Dėl patiekaluose esančių alergenų ar netoleravimą sukeliančių maisto medžiagų produktų, kreipkitės tiesiogiai į restorano darbuotojus.

Coca-cola zero 0.25 l
*Dėl patiekaluose esančių alergenų ar netoleravimą sukeliančių maisto medžiagų produktų, kreipkitės tiesiogiai į restorano darbuotojus.

Sprite 0.25 l
*Dėl patiekaluose esančių alergenų ar netoleravimą sukeliančių maisto medžiagų produktų, kreipkitės tiesiogiai į restorano darbuotojus.

Fanta 0.25 l
*Dėl patiekaluose esančių alergenų ar netoleravimą sukeliančių maisto medžiagų produktų, kreipkitės tiesiogiai į restorano darbuotojus.

Schweppes 0.25 l
*Dėl patiekaluose esančių alergenų ar netoleravimą sukeliančių maisto medžiagų produktų, kreipkitės tiesiogiai į restorano darbuotojus.

ŠVYTURIO BALTAS nealkoholinis 500 ml
Kvietinis, baltas alus
Wheat, white beer
Meksikietiška virtuvė pasižymi ryškiu skoniu ir aštrių prieskonių gausa. Avokadas, jūros gėrybės, čili ir kukurūzai yra pridedami visuose populiariausiuose mūsų virtuvės patiekaluose: takos paplotėliuose, enčiladose, kesadilijose, burritose, tortilijose ir kitur. Dėl informacijos apie alergenus prašome kreiptis telefonu 860658252