
Silkių užkandis „foršmakas“
Silkių filė gabaliukai, svogūnai, obuoliai, kiaušiniai, alyvuogių aliejus

Lietuviški barščiai
Vištienos sultinyje virta burokėlių sriuba su baravykais ir mėsos gabaliukais. Paskaninta grietine

Virta kiaulės koja su žirniais
Patiekiama su virtais žirniais, paskanintais spirgučiais ir raugintais agurkais

Nelsono „zrazas“

Tradiciniai rankų darbo virti koldūnai su mėsos įdaru
Patiekiami su grietine arba su grietine ir spirgučiais

Tortas Stefanija
Galima užsakyti Pirm. (11:00-15:00), Antr. (11:00-15:00), Treč. (11:00-15:00), Ketv. (11:00-15:00), Penkt. (11:00-15:00)

3. Žirnių sriuba su rūkytomis dešrelėmis

3.Balandėliai
Su bulvių koše ir daržovių padažu

3. Kijevo kotletas
Maltos vištienos kepsnys įdarytas sviestu. Patiekiamas su skrudintomis bulvių lazdelėmis, daržovių salotomis

3. Troškintas kiaulės liežuvis
Su bulvių koše, marinuotais agurkais, grietinės ir garstyčių padažu

Medaus, varškės sūrio ir šviežų agurkų ragautuvės
Natūralus lietuviškas medus, šviežias varškės sūris, švieži agurkai

Karštų sūrio gabaliukų rinkinys

Užkandžiai prie alaus
Sūdyti lašiniai, rūkyta šoninė, sūrių rinkinys, gruzdintos duonos riekutės, mėlynieji svogūnai

Pono vaišės (4 asm.)
Krosnyje kepta parūkyta karka, gruzdinti vištienos gabalėliai, kepta kiaulienos šoninė, skrudinti šoninės kąsneliai, žirniai su spirgučiais, keptas varškės sūris, daržovių rinkinys

Kaimiška kiaušinienė
Keptuvėje su rūkyta šonine kepti kiaušiniai, pomidorai, agurkai, mėlynieji svogūnai ir pomidorų padažas

Kastinys su karšta bulve KASTINYS

Silkė pataluose
Silkių filė patiekiama virtų burokėlių, bulvių, žaliųjų žirnelių, mėlynųjų svogūnų, majonezo ir kiaušinių „pataluose”

Silkių užkandis
Su karštomis bulvėmis, mėlynaisiais svogūnais, grietine ir daržovėmis

Gruzdinti vištienos gabaliukai
Su česnakiniu padažu

Kepintos duonos lazdelės su sūrio padažu

Žirniai su spirgučiais

Burokėlių sriuba
Su miško grybais ir mėsos gabaliukais

Raugintų kopūstų sriuba su kiaulienos šonkauliuku

Šaltibarščiai

Brokolių salotos su vištiena
Švieži brokoliai, džiovintos spanguolės, majonezo padažas ir viščiuko krūtinėlė, apkepta su kietuoju sūriu

Vištienos salotos
Kepta vištiena, skrudinta šoninė, paprikos, pomidorai, agurkai, šviežių salotų lapai, žolelių, citrinų ir aliejaus arba majonezo padažas

Kepto varškės sūrio salotos
Keptas lietuviškas varškės sūris, pomidorai, agurkai, mėlynieji svogūnai, saulėgrąžos, salotų lapai, medaus ir aliejaus padažas

Lašišų salotos
Kepta lašišų filė, juodosios alyvuogės, mėlynieji svogūnai, agurkai, pomidorai, šviežių salotų lapai. Pagardinta žolelių, citrinų ir aliejaus arba majonezo padažu

Salotos vegetarams
Sojų mėsos pjausnelis, špinatai, salotų lapai, agurkai, pomidorai, ridikėliai, alyvuogių aliejaus ir žolelių padažas

Sveikuolių salotos
Pomidorai, agurkai, morkos, migdolų riekelės, saulėgrąžų, sezamų bei moliūgų sėklos, salotų lapai, medaus ir garstyčių padažas

Kepta sterko filė
Patiekiame su kietuoju sūriu pagardinta bulvių koše, apkeptomis pupelėmis ir brokoliais

Lašišų kepsnys
Krosnyje ant lietuviško ąžuolo lentelės keptas lašišos filė pjausnys su bulvių koše, šviežiomis daržovėmis ir žolelių sviestu

Gruzdinta menkių filė
Su gruzdintomis bulvių lazdelėmis, šviežiomis daržovėmis ir česnakiniu padažu

Traškioji vištiena
Gruzdinti vištienos gabaliukai, bulvių skiltelės, daržovių salotos ir kietojo sūrio padažas

Kepta viščiuko krūtinėlė
Krosnyje kepta vištos krūtinėlė siūloma su žaliuoju sviestu, šviežiomis daržovėmis, bulvių koše arba gruzdintomis bulvytėmis, ryžiais

Kijevo kotletas
Vištienos kotletas su žaliojo sviesto įdaru patiekiamas su bulvių koše arba gruzdintomis bulvytėmis, morkų salotomis ir šviežiomis daržovėmis

Kraujiniai vėdarai
Su grietine arba su spirgučių padažu bei grietine

MOČIUTĖS maltiniai
Su burokėlių salotomis, marinuotais agurkais, bulvių koše arba keptomis bulvių skiltelėmis ir baltuoju padažu

Naminė dešros ringė
Restorano meistrų rankomis pagaminta kepta kiaulienos dešrelė su bulvių koše, krienų padažu ir šviežių agurkų salotomis

Šonkauliukai
Krosnyje ilgai kepti kiaulienos šonkauliukai, pagardinti kepsnių padažo glazūra. Patiekiame su šviežių agurkų salotomis ir gruzdintomis bulvių lazdelėmis arba bulvių koše

Šoninės kepsnys su krienų padažu
Bulvių košė, kopūstai ir burokėlių salotos

Stipruolių kepsnys
Kaiulienos sprandinė, gruzdintos bulvytės, kopūstų salotos, pomidorai, aitrus česnakų padažas

Kepta karka
Krosnyje apkepta lėto virimo karka, siūlome su kopūstų salotomis, marinuotais agurkais, krienų padažu ir bulvių koše

Jautienos juostelės (befstrogenas)
Grietinėlės, svogūnų ir pievagrybių padaže troškintos jautienos išpjovos juostelės patiekiamos su gruzdintomis bulvytėmis arba bulvių koše

Pipirinis didkepsnis
Stambiai sumaltų pipirų mišiniu pagardintą didkepsnį patiekiame su keptu česnaku, apkeptu pomidoru, gruzdintomis bulvių skiltelėmis ir šviežiomis daržovėmis

Didžkukuliai įdaryti mėsa, su grietine
Įdaryti mėsa, su grietine

Tradiciniai didžkukuliai, įdaryti mėsa
Su spirgučių padažu ir grietine

Kaimiški didžkukuliai, įdaryti mėsa
Su spirgučių padažu

Dzūkiški didžkukuliai, įdaryti mėsa
Su grybų padažu

Žemaitiški didžkukuliai, įdaryti mėsa
su kastiniu

Dvarininkų didžkukuliai , įdaryti mėsa
Su sviesto ir svogūnų padažu

Kupiškėnų didžkukuliai, įdaryti mėsa
Su varškės padažu

Vaikaičio didžkukuliai , įdaryti varške
Su grietine

Uošvės didžkukuliai, įdaryti varške
Su varškės padažu

Šeimininkų didžkukuliai, įdaryti varške
Su spirgučių padažu ir grietine

Žento didžkukuliai, įdaryti varške
Su spirgučių padažu

Marčios didžkukuliai, įdaryti varške
Su sviesto ir svogūnų padažu

Didžkukulių puodynė (4 asm.)
Aštuoni tradiciniai didžkukuliai su spirgučių ir grietinės padažu

Didžkukulis, 1 vnt. su pasirinktu padažu
Didžkukulis, 1 vnt. su pasirinktu padažu

Bulvių plokštainis
Su įmalta šonine

KĖDAINIŲ blynai su malta kiauliena
Su spirgučių padažu, grietine ar tradiciniu spirgučių ir grietinės padažu

Bulviniai blynai su šonine

Bulviniai blynai su virta kiaulės ausimi
Su tradiciniu spirgučių bei grietinės padažu

Bulviniai blynai su sūdyta lašiša
Siūlome su varškės padažu

Bulviniai blynai

Tradiciniai rankų darbo virti koldūnai su mėsa

Varškės virtinukai
Su sviesto ir grietinės padažu

Blyneliai su varškės įdaru
Su grietine ir trintomis braškėmis

Naminės spurgytės
Tradicinės varškės spurgytės su šviežiai trintomis braškėmis

Tradicinis tinginio skanėstas
Sudėtyje yra riešutų

ETNO DVARO naminė duonos gira
1 l

Spanguolių kisielius 1l

Gaivus gėrimas

Mineralinis vanduo AKVILE 0,33
0,33l

Mineralinis vanduo VYTAUTAS 0.33ml
Gazuotas

Sultys Cido
1 l
Dėl informacijos apie alergenus prašome kreiptis telefonu (8-685) 70020