
101. "PAPADAM"
Gelsvi apvalūs traškūs paplotėliai iš miltų lęšių, puikiai dera prie alaus.
Crisp Indian starter made from lentils, goes well with the beer.

102. VARŠKĖS SŪRIO "PAKORA"
Varškės sūris, apkeptas žirnių miltų tešloje.
Deep fried cottage cheese coated with chickpea flour.

102 MASALA PAPADAM
Lęšių miltų paplotėliai patiekiami su smulkintais pomidorais, čili pipirais ir šviežia kalendra.

103. VIŠTIENOS "PAKORA"
Vištienos kubeliai apkepti žirnių miltų tešloje.
Deep fried chicken pieces coated with chickpea flour.

105. DARŽOVIŲ "SAMOSA"
Trikampio formos kepinukai su bulvių, žirnelių, anakardžių riešutų ir razinų įdaru.
Triangular pastry stuffed with potatoes, green peas, cashew nuts and raisins.

106. SVOGŪNŲ "BHAJI"
Tradicinis indiškas užkandis iš svogūnų, apkeptų žirnių miltų tešloje.
Classical Indian snack made of fried onions coated with chickpea flour.

107. VIŠTIENOS "TIKKA"
Vištienos file kubeliai, marinuoti jogurte su prieskoniais.
Cubes of chicken fillets marinated in yogurt and spices.

108. TANDŪRI VIŠTIENA
Vištienos pjausneliai su kaulais, marinuoti jogurte su prieskoniais.
Tender chicken on the bone marinated in yogurt and spices.

112. VIŠTIENOS “ZAAFRANI TIKKA
Vištienos filė kubeliai marinuoti su sūriu ir kiaušinio tryniu, pagardinti šafranu ir kepti molinėje krosnyje tandūre.

110. AFGANŲ "TIKKA"
Vištienos file kubeliai, marinuoti jogurte su sūriu ir žalumynais, patiekiama su mėtų padažu.
Cubes of chicken fillet marinated with yogurt, cheese and green leaves, served with mint sauce.

111. AVIENOS "TIKKA"
Avienos file kubeliai, marinuoti jogurte su prieskoniais.
Cubes of mutton fillets marinated in yogurt and spices.

113. KIAULIENOS ŠONKAULIUKAI
Marinuoti kiaulienos šonkauliukai, apskrudinti molinėje krosnyje tandūre.
Well spiced pork spare ribs marinated and cooked to perfection in tandoor.

114. ŽUVIES "TIKKA"
Tilapijų file kubeliai marinuoti jogurte su prieskoniais.
Fillet of Tilapia fish marinated with yogurt and Indian spices.

115. TANDŪRI KREVETĖS
Tigrinės krevetės marinuotos citrinų sultyse ir jogurte su česnaku, imbieru ir indiškais prieskoniais.
Tiger prawns marinated with lemon juice, yogurt, garlic-ginger paste and spices.

VARŠKĖS SŪRIO „TIKKA
Varškės sūrio gabalėliai, marinuoti indiškuose prieskoniuose ir kepti molinėje krosnyje tandūre.

daržovių seekh kebabas

116. ŽALIOS INDIŠKOS SALOTOS
Agurkai, pomidorai, morkos, svogūnai ir paprikos su citrinų ir aliejaus užpilu.
Cucumber, tomatoes, carrots, onions and capsicum with lemon oil dressing.

117. VIŠTIENOS SALOTOS
Salotų lapai su daržovėmis ir vištienos gabalėliais, su česnako, citrinų sulčių ir alyvuogių aliejaus padažu.
Greens and vegetables with shredded chicken, garlic, lemon juice and olive oil dressing.

119. SALOTOS SU KARŠTU OŽKOS SŪRIU

120. JŪROS GĖRYBIŲ SALOTOS
Jūros gėrybės su aštroku indišku padažu.
Mixed seafood served with tangy tomato sauce.

121. POMIDORŲ - GRYBŲ SRIUBA

122. PIPIRINĖ SRIUBA "MULIGAWTANY"
Pietų Indijos pipirinis sultinys su lęšiais, ryžiais ir daržovėmis.
Pepper soup from South India cooked with vegetables, lentils and rice.

123. ŠPINATŲ SRIUBA
Trinta špinatų sriuba, patiekiama su skrudintos duonos kubeliais.
Spinach puree soup served with bread pieces on top.

124. AVIENOS "SHORBA"
Avienos sultinys su imbieru, česnakais ir indiškais prieskoniais.
Made from mutton stock with ginger, garlic and Indian spices.

125. JŪROS GĖRYBIŲ SRIUBA
Jūros gėrybių sriuba su grietinėle iš Goa paplūdimio.
Seafood soup with cream from the shores of Goa beaches.

126. VIŠTIENOS "TIKKA MASALA"
Tandūre skrudinta vištienos filė, troškinta su svogūnais, pomidorais ir indiškais prieskoniais, pagardinta grietinėle.
Tandoori boneless chicken tikka cooked with onions, tomatoes and Indian species, garnished with cream.

127. SVIESTINĖ VIŠTIENA
Tandūre skrudinta vištienos filė, troškinta su pomidorais, grietinėle ir sviestiniu padažu. Populiariausias patiekalas.
Tandoori boneless chicken cooked in tomatoes, cream and butter sauce. The most popular dish.

129. VIŠTIENOS "JALFREZI"
Smulkinta vištiena, troškinta su pomidorais, svogūnais ir pipirais iki sausai tiršto padažo - ypatingai aštru.
Shredded chicken pieces cooked with tomatoes, onions and peppers - a dry thick curry and really spicy.

130. VIŠTIENOS "VINDALOO"
Labai aštrus patiekalas iš Goa pagardintas raudonaisiais čili pipirais, česnakais ir imbieru. Vandens stiklinę būkite pasiruošę iš anksto.

131. VIŠTIENOS "MADRAS"
Ypač aštrus Pietų Indijos patiekalas su kokosu, prieskoniais ir žaliaisiais aitriaisiais pipirais.
Very popular South Indian dish with coconut, strong spices and dried or green chilies - very very spicy.

132. VIŠTIENA KARIO PADAŽE
Tradicinis vidutinio aštrumo Indijos patiekas.
A traditional, medium spicy Indian dish.

137. VIŠTIENOS „HYDERABADI KORMA
Vištiena troškinta baltame padaže su anakardžių riešutais ir prieskoniais

133. KIAULIENOS "JALFREZI"
Smulkinta kiauliena, troškinta su pomidorais, svogūnais ir pipirais iki sausai tiršto padažo - ypatingai aštru.
Shredded pork pieces cooked with tomatoes, onions and peppers - a dry thick curry and really spicy.

135. KIAULIENOS "MADRAS"
Ypač aštrus Pietų Indijos patiekalas su kokosu, prieskoniais ir žaliaisiais aitriaisiais pipirais.
Very popular South Indian dish with coconut, strong spices and dried or green chilies - very very spicy.

136. KIAULIENOS "BHUNA MASALA"
Kiauliena marinuota tradiciniame vidutinio aštrumo svogūnų padaže su įvairiais indiškais prieskoniais.
Pieces of pork fillet cooked with thick onion sauce.

138. AVIENOS "ROGAN JOSH"
Avienos file troškinta su svogūnais, pomidorais, kašmyro raudonaisiais čili pipirais ir jogurtu. Tradicinis Kašmyro patiekalas.
Kashmiri style boneless lamb cooked with onions, tomatoes and mild red Kashmiri chilies.

139. AVIENOS "KORMA"
Ėriuko file kubeliai troškinti baltame padaže su anakardžių riešutais ir prieskoniais. Švelnaus skonio neaštrus patiekalas.
Rich, creamy and mildly spiced lamb dish with cashew nuts and yogurt.

140. AVIENOS "MADRAS"
Ypač aštrus Pietų Indijos patiekalas su kokosu, prieskoniais ir žaliaisiais aitriaisiais pipirais.
Very popular South Indian dish with coconut, strong spices and dried or green chilies - very very spicy.

AVIENOS “SAAG”
Avienos filė gabaliukai troškinti su špinatais ir indiškais prieskoniais.

150. AVIENOS “RARA GOSHT”
Ypatingas receptas, kai avienos gabalėliai troškinami kartu su malta ėriuko filė, česnakų ir imbierų padažu, pagardinti įvairiais indiškais prieskoniais ir kalendra

142. ŽUVIES "MASALA"
Kepta žuvies file marinuota citrinu sultyse su česnakais ir imbieru, patiekiama su salotomis.
Fried fish marinated in lemon juice, garlic, ginger and red tangy sauce, served with salad.

143. ŽUVIES "MADRAS"
Ypač aštrus Pietų Indijos patiekalas su kokosu, prieskoniais ir žaliaisiais aitriaisiais pipirais.
Very popular South Indian dish with coconut, strong spices and dried or green chilies - very very spicy.

145. KREVEČIŲ "MASALA"
Tigrinės krevetės troškintos indiškuose prieskoniuose ir sviestiniame padaže su grietinėle.
Prawns cooked with masala and butter sauce garnished with cream.

146. KREVEČIŲ "JALFREZI"
Tigrinės krevetės, troškintos su pomidorais, svogūnais ir pipirais iki sausai tiršto padažo - ypatingai aštru.
Prawns cooked with tomatoes, onions and peppers - a dry thick curry and really spicy.

147. KREVEČIŲ "VINDALOO"
Labai aštrus patiekalas iš Goa pagardintas raudonaisiais čili pipirais, česnakais ir imbieru. Vandens stiklinę būkite pasiruošę iš anksto.
The traditional spicy and tangy Goan dish flavored with chilies, garlic and vinegar. Keep your glass of water at hand.

157. KREVEČIŲ „MALVANI“
Tigrinės krevetės troškintos su kokosu, citrina ir čili pipirais. Populiarus patiekalas vakarų centrinėje Indijos pakrantėje.

148. "PALAK PANEER"
Varškės sūrio kubeliai troškinti tirštame špinatų padaže.
Cottage cheese cooked in a thick spinach puree.

149. VARŠKĖS SŪRIO "BUTTER MASALA"
Varškės sūris troškintas su pomidorais ir tirštu migdolų padažu.
Cottage cheese cooked with tomatoes and thick almond sauce.

151. DARŽOVIŲ "KORMA"
Troškintos daržovės baltame padaže su anakardžių riešutais ir prieskoniais. Švelnaus skonio neaštrus patiekalas.
Rich, creamy and mildly spiced vegetable dish with cashew nuts and yogurt.

152. DARŽOVIŲ "JALFREZI"
Baklažanai, paprikos, pomidorai, žiediniai kopūstai ir kitos daržovės troškintos sviestiniame padaže - tikrai aštru!

153. DARŽOVIŲ "MADRAS"
Ypač aštrus Pietų Indijos patiekalas su kokosu, prieskoniais ir žaliaisiais aitriaisiais pipirais.
Very popular South Indian dish with coconut, strong spices and dried or green chilies - very very spicy.

155. LĘŠIAI "MAKHANI"
Virti lęšiai, pagardinti pomidorų tyre, sviestiniu padažu ir grietinėle. Privaloma paragauti.
Lentils cooked with tomato puree, cream and butter. Highly recommended.

156. LĘŠIAI "TADKA"
Geltonieji lęšiai virti su pomidorais, imbieru, česnaku, ciberžole ir raudonaisiais čili pipirais.
Yellow lentils cooked with tomatoes, ginger, garlic, turmeric and chili.

158. "BAIGAN BHARTA"
Apkepti baklažanai su svogūnais, pomidorais ir indiškais prieskoniais.
Roasted eggplants cooked with onions, tomatoes and Indian spices.

168. AVINŽIRNIŲ “PINDI
Virti avinžirniai, paruošti su svogūnais, mėta, pomidorais ir tamarindu. Pagardinti kalendra ir imbierais.

172. VARŠKĖS SŪRIO „KADAI“
Varškės sūris troškintas su pomidorais, svogūnais ir paprikomis iki sausai tiršto padažo ir pagardintas kalendra.

148. VIŠTIENOS "TIKKA KULCHA NAAN"
Indiškos duonos paplotėlis įdarytas smulkinta vištienos "Tikka" filė su paprikomis ir mėta.
Naan stuffed with shredded chicken Tikka with capsicum and mint.

. TANDŪRI “ROTI”
Tradicinis duonos paplotėlis, tinkantis veganams

159. AVIENOS "HYDERABADI BIRIYANI"

160. VIŠTIENOS "HYDERABADI BIRIYANI"

161. ŽALIŲJŲ ŽIRNELIŲ "PULAO"
Basmati ryžiai su žaliaisiais žirneliais.
Basmati rice cooked with green peas.

162. "JEERA" RYŽIAI
Basmati ryžiai virti su kmynais.
Basmati rice cooked with cumin seeds.

163. BASMATI RYŽIAI

Daržovių "BIRYANI"
Ryžių patiekalas su įvairiomis daržovėmis pagardintas šafranu, ciberžole ir indiškais prieskoniais.
Rice wih vegetables flavored with saffron, turmeric and Indian spices.

164. AGURKŲ "RAITA"

165. "BOONDI RAITA"
Gruzdinti žirnių miltų rutuliukai su jogurtu ir indiškais prieskoniais.
Crisply fried droplets of chickpea flour added to yogurt and Indian spices.

SVOGŪNŲ “RAITA”
Padažas iš svogūnų su jogurtu ir indiškais prieskoniais

166. PAPRASTAS "NAAN"

167. ČESNAKINIS "NAAN"
Indiškas paplotėlis, pagardintas šviežiais česnakais.
Indian bread flavored with garlic.

168. SVIESTINIS "NAAN"
Indiškos duonos paplotėlis, pagardintas sviestu.
Buttered Indian bread.

169. "NAAN" SU SŪRIU
Indiškos duonos paplotėlis įdarytas sūriu.
Indian bread stuffed with melted cheese.

170. "KULCHA NAAN"
Indiškas paplotėlis, įdarytas sūriu, bulvėmis ir mėtomis.
Naan stuffed with cottage cheese, potatoes and mint.

171. "PESHAWARI NAAN"
Indiškas paplotėli įdarytas riešutais ir džiovintais vaisiais.
Naan stuffed with nuts and dried fruits.
Restoranas siūlo plačia įvairovę indiškų patiekalų, tad kiekvienas ras sau tinkamą: aštrūs kariai, tikroje krosnyje kepti tandori, užkandžiai – samosa, pakora, čiatas ir kiti. Vegetarai taip pat galės išmėginti egzotiškų patiekalų iš labai plataus meniu. "Sues Indian Raja" laikosi aukščiausių normų, patiekiant visada tik šviežią ir aromatingą maistą. Svarbu paminėti, jog naudojame tik tuos prieskonius ir ryžius, kurie yra atrinkti ir atvežti tiesiai iš Indijos, todėl patiekalai tampa autentiški ir neatkartojami. Dėl informacijos apie alergenus prašome kreiptis telefonu (8-5) 266 1887