
Gruzdintas rūkytas sūris su česnakinių majonezu

Žaliosios brokolių salotos su vištiena

Troškintas jautienos žandų ir bulvių pyragas

Sodraus skonio jautienos žandai su skrudintomis kanapių sėklomis

Kreminis citrininis baltasis tinginys su uogomis

Dienos sriuba

Šaltibarščiai su bulvėmis.
Patiekiama su virtomis arba apkeptomis bulvėmis.

Aštri šiupininė sriuba.
Vištienos filė gabaliukai, parūkytų dešrelių gabaliukai, šoninės gabaliukai, konservuoti agurkai, svogūnai, juodos alyvuogės, česnakai, natūralus sultinys, paskanintas pomidorų pasta. Patiekiama su kepto kietojo sūrio traškučiais ir grietine.

Barščiai.
Natūralus sultinys, bulvės, burokėliai, svogūnai, morkos, rūkytų kiaulių ausų gabaliukai. Patiekiama su grietine.

Sultinys su kibinais.
Kepti mini kibinai su kiauliena. Patiekiama su vištienos sultiniu ir žalumynais.

Kreminė grybų sriuba
Baravykai, svogūnai, česnakai, rūkyta šoninė, bulvės, morkos, salierai, grietinėlė. Patiekiama su duonos trupiniais, keptais baravykais ir svogūnų laiškais.

Guliašinė
Jautiena, pastarnokai, bulvės, morkos, salierai, svogūnai, česnakai. Patiekiama su grietine ir bulvių traškučiais.

Sultinys su čebureku su aviena

Lietuviškos duonos riekelė 2 vnt.

Ruginė bandelė

Kibinai 2vnt.

Lietuviška mišrainė
Salotų lapai, bulvės, morkos, konservuoti agurkai, žirneliai, virtas kumpis, virtas kiaušinis, majonezas.

Žaliosios salotos su kepintomis sėklomis
Salotų lapai, vyšniniai pomidorai, agurkai, morkos, čiabatos skrebučiai, kepintų sėklų mišinys,
padažas pasirinktinai. Rekomenduojama su žolelių padažu

Žaliosios salotos su keptu varškės sūriu
Salotų lapai, žirneliai, agurkai, marinuotos cukinijos, keptas varškės sūris, padažas pasirinktinai. Rekomenduojamas žolelių padažas.

Salotos su lašiša ir feta
Salotų lapai, rūkyta lašiša, feta, agurkai, saldžiosios paprikos, vyšniniai pomidorai, raudoni svogūnai, alyvuogės, citrininis padažas.

Salotos su traškia vištiena
Salotų lapai, pievagrybiai, pomidorai, šparaginės pupelės, vištienos filė su traškia plutele, virtas kiaušinis. Patiekiama su apelsinų-garstyčių padažu

Bajoriškos salotos su vištiena
Kepti vištienos kumpeliai, gruzdinta šoninė, salotų lapai, vyšniniai pomidorai, mažosios bulvytės, smidrai, ridikėliai, apelsinų ir garstyčių padažas.

Lietuviškas „Cezaris“
Salotų lapai, ant grotelių kepta vištienos filė, gruzdintos šoninės gabaliukai, virtas kiaušinis, fermentinis sūris, pomidorai, padažas pasirinktinai. Rekomenduojama su ančiuvių padažu.

Žirniai su spirgučiais
Virti žirniai su spirgučių ir svogūnų padažu.Patiekiami su gruzdintos šoninės gabaliukais ir svogūnų laiškais

Kepinta duona
Patiekiama su sūrio padažu ir rūkyta šonine.

Naminiai bulvių traškučiai
Padažas pasirinktinai: lydyto sūrelio ir majonezo, „Chipotle“, adžika arba česnakinis majonezo

Silkės ir bulvių užkandis
Pagal senas tradicijas ruošta silkė be galvos ir kaulų, virtos apkeptos bulvės, svogūnai, salotų lapai, juodos duonos trupiniai, patiekiama su grietine.

Gruzdinti sūrio kamuoliukai
Patiekiama su česnakiniu majonezo padažu

Gruzdinti vištienos piršteliai
Gruzdintos vištienos juostelės.Patiekiama su salotų lapais ir česnakiniu majonezo padažu.

Naminiai svogūnų žiedai
Gruzdinti svogūnų žiedai, patiekiami su lydyto sūrelio ir majonezo padažu.

Kibinų užkandis
Kepti mini kibinai su kiauliena. Patiekiama su česnakiniu majonezo ir adžikos padažu.

Lietuviškas didžiulis užkandžių rinkinys (kompanijai)
Kepta duona, keptas varškės sūris, gruzdinti vištienos piršteliai, bulvių traškučiai, gruzdinti sūrio rutuliukai, kepti mini kibinai su kiauliena, rūkytos kiaulių ausys. Patiekiama su česnakiniu majonezo ir adžikos padažu

Žuvies apkepėlė
Žuvies filė, ryžiai, morkos, porai, brokoliai, pievagrybiai, saldžiosios paprikos, žalumynų padažas su grietinėle, sūris.

Vištienos ir voveraičių troškinys
Vištienos kumpeliai, morkos, svogūnai, voveraitės, grietinėlė, porai. Patiekiama su mažomis virtomis bulvytėmis be lupenų.

Lašišos kepsnys
Lašišos kepsnys patiekiamas su garnyru ir padažu pasirinktinai. Rekomenduojamas riešutinis padažas.

Vištų kepenėlių troškinys
Patiekiama su bulvių koše, konservuotais agurkais, marinuotais pomidorais.

Kepenėlių kotletukai
Patiekiama su bulvių koše, marinuotų burokėlių salotomis, pievagrybių padažu

Vištienos krūtinėlė, įdaryta sūriu
Sūriu įdaryta vištienos filė, kepta gruzdintuvėje, garnyras pasirinktinai.

„Kijevo“ kotletas
Vištienos krūtinėlės filė, įdaryta sviestu, garnyras pasirinktinai.

Lietuviškas karbonadas
Džiūvesėliuose pavoliota kepta kiaulienos nugarinė, garnyras ir padažas pasirinktinai

Ant grotelių keptas naminės dešrelės suktinis
Ant grotelių keptos naminės dešrelės. Patiekiama su troškintais raugintais kopūstais, virtomis apkeptomis bulvėmis ir gruzdinta šonine, adžikos padažas.

Vištienos kepsnys
Natūralus vištienos krūtinėlės kepsnys su čiobreliais, garnyras ir padažas pasirinktinai. Rekomenduojamas baltasis žalumynų padažas

Nugarinės kepsnys su šonine
Nugarinės kepsnys su garstyčiomis, rūkyta šoninė, marinuoti svogūnai, adžikos padažas. Patiekiama su pasirinktu garnyru.

Kaimiški šoninės kepsneliai
Patiekiama su mažomis bulvytėmis, marinuotais pomidorais, konservuotais agurkais, krienų padažu.

Vištienos šnicelis
Patiekiama su bulvių kroketais ir marinuotomis daržovėmis.

Jautienos šnicelis
Patiekiama su marinuotais pomidorais, voveraičių padažu, grikiais.

Traški karkutė
Patiekiama su bulvių koše, troškintais kopūstais, pievagrybių padažu

Kiaulienos šonkauliai
Kiaulienos šonkauliai. Garnyras pasirinktinai

Lietuviškas Fish&chips
Patiekiama su mažomis bulvytėmis, marinuotomis daržovėmis, totorišku padažu.

Apkepti koldūnai su mėsa
Apkepti koldūnai su mėsa, padažas pasirinktinai: sūrio ir kumpio arba pievagrybių

Apkepti didžkukuliai
Patiekiami su spirgučiais ir grietine arba pievagrybių padažu

Balandėliai
Patiekiami su virtomis bulvėmis arba bulvių koše

Didžkukuliai su mėsa
Patiekiami su spirgučiais ir grietine arba pievagrybių padažu

Bulvių plokštainis su karka
Patiekiama su grietine ir kastiniu.

Bulvių plokštainis su vištiena
Patiekiama su kastiniu.

Gruzdinti švilpikai
Patiekiama su spirgučių padažu, grietine ir gruzdinta šonine.

Vėdarai
Patiekiami su spirgučiais ir grietine

Lietiniai su kumpiu
Lietiniai blynai, fermentinis sūris, virtas kumpis, grietinėlės padažas, fermentinis sūris

Bulviniai blynai
Patiekiami su spirgučiais ir grietine, pievagrybių padažu arba kastiniu

Užkepti bulviniai blynai

Kėdainių blynai
Bulviniai blynai su mėsa. Patiekiama su spirgučiais ir grietine, pievagrybių padažu arba kastiniu pievagrybių padažu.

Žemaičių blynai
Patiekiama su spirgučiais ir grietine, sviesto ir grietinės arba pievagrybių padažu.

Užkeptas bulvinis blynas su glazūruota namine dešrele
Patiekiama su ant grilio keptomis naminėmis dešrelėmis, vyšniniais pomidorais, čederio ir varškės padažu.

Bulviniai blynai su rūkyta lašiša ir varškės padažu
Patiekiama su varškės kremu, marinuotais kelmučiais.

Karšti garnyrai-Gruzdintos bulvytės

Karšti garnyrai-Kroketai

Karšti garnyrai-Virtos apkeptos bulvės

Karšti garnyrai-Virti ryžiai

Karšti garnyrai-Bulvių košė

Karšti garnyrai-Perlinių kruopų košė su špinatais

Karšti garnyrai-Virtos mažosios bulvytės

Daržovių garnyrai-Šviežios daržovės

Daržovių garnyrai-Marinuotos daržovės

Marinuoti burokėlia

Austriškas štrudelis su varške
Patiekiamas su vaniliniu padažu

Karamelizuotas obuolių ir varškės pyragas
Karamelizuotas obuolių ir varškės pyragas,karamelė, mėtos, miltelinis cukrus.

Spurgytės su padažais
Šiltos spurgytės patiekiamos su šaltalankių, vaniliniu ir trintų aviečių padažais

Naminis morkų pyragas su čiobrelių padažu
Patiekiama su vaniliniu braškių su čiobreliais padažu,avietėmis,cukraus pudra.

Šokoladinis pyragas
Patiekiama su šviežiomis uogomis, miltiniu cukrumi.

CIDO SULTYS
SULTYS CIDO (apelsinų, tropinių vaisių, persikų, pomidorų, vynuogių, ananasų) 1 L

GAIVIEJI GĖRIMAI
COCA COLA, COCA COLA ZERO, SPRITE, FANTA, SCHWEPPES 250ml

MINERALINIS VANDUO Akvile
330ml (gazuotas, negazuotas)

MINERALINIS VANDUO VICHY
330ml (gazuotas, negazuotas)

Utenos Radler Grapefruit, nealkoholinis 500ml

Gėrimai Sidras "Somersby", nealkoholinis 330ml 3,50

Švyturio Ekstra nealkoholinis" 500ml
Mes mėgstame tradicinę lietuvišką virtuvę, bet dažnai norisi kažko naujo - juk už lango XXI amžius!